• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli'nin danışmanı "Allah yarattı" demedi! Bülent Arınç’a bakın nasıl saydırdı

Yeniakit Publisher
2023-01-23 20:08:00 -
Bahçeli'nin danışmanı "Allah yarattı" demedi! Bülent Arınç’a bakın nasıl saydırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesinde kaleme aldığı başyazıda Bülent Arınç'ı "fitne üretim merkezi" diye niteleyerek "Sen kendinin PKK-FETÖ siciline bir bak, ondan sonra MHP’nin dava arkadaşları hakkında sinsilik peşinde koş…" yorumumu yaptı.

Bülent Arınç'ın MHP'ye yönelik eleştirilerine MHP'den sert yanıtlar gelmeye devam ediyor.

Habertürk'e konuşan Arınç'ın “Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin.” sözleri MHP'yi kızdırdı.

Cumhur İttifakı'nı sabote etmekle suçlanan Arınç için "MHP’ye saldırarak bozgunculuk yapıyor. Tam bir FETÖ’cü taktiği…" ifadelerini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan sonra bu kez de Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Arınç'a yüklendi.

"Fitne üretim merkezi"

Arınç'ın açıklamalarını köşe yazısında değerlendiren Çiçek, yazısında, "Seçim tarihi belirlenir belirlenmez yine onu ekrana sürdüler. Cumhur ittifakı içinde adeta FÜM (Fitne Üretim Merkezi) gibi… Cumhur ittifakı içinde seveni yok ama kendini hala AK Partili olarak gösterip sürekli Cumhur ittifakı içinde fitne üretmeye çalışıyor. Öyle bir sicil sahibi ki bırakın konuşmayı insan içine bile çıkmaması gerekiyor. Buraya kadar olan özet cümlem bile onun Bülent Arınç olduğunu anlamaya yetiyor değil mi? Beynini ve yüreğini okuyun kesinlikle “Cumhur ittifakı dağılsın, Cumhur ittifakı başarısız olsun” temennileri vücudunun tüm hücrelerini kaplamıştır." görüşünü savundu.

"Biliyorsunuz sürekli ortalıktan kaybolan, bir görünüp bir yok olan kişiler için karabatak derler" 

Çiçek şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz sürekli ortalıktan kaybolan, bir görünüp bir yok olan kişiler için karabatak derler. Bülent Arınç da böyle bir tiplemedir. Bir televizyon programına çıkıyor, Cumhur ittifakı içine fitneyi veriyor, ondan sonra en az 2-3 ay ortadan kayboluyor. Her ekrana çıktığında PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ı, Osman Kavala gibi PKK-FETÖ sempatizanını, FETÖ’den ihraç edilmiş kişileri savunuyor, Cumhur ittifakı arasında da fitne yaratmaya çalışıyor. Onun propaganda sistemi bu… Aslında 6+HDP masasının sadık destekçisi. Her konuşması onlara hizmet amacı taşıyor.

"Bak sinsilik yaparken altında kalan yine sen oldun Bülent Arınç…"

Diyor ki “Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin”

Bu sözlerle kimi kast ettiği gayet açık. Yüzlerce askerimizin, polisimizin şehit edilmesinde azmettirici olmuş terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen, onun PKK’lı teröristleri kutsadığı kitaplarının okunması için ekranlardan öven, senin gibi bir adamı nasıl değerlendirmek gerekiyor acaba? Bak sinsilik yaparken altında kalan yine sen oldun Bülent Arınç…

Demirtaş'a avukatlık suçlaması

Babası ve amcaoğlu sol terör örgütleri tarafından şehit edilen Alaattin Çakıcı ‘bizim dava arkadaşımız’ olabilir de sen terörist Demirtaş ile nasıl bir dava arkadaşlığı yaşıyorsun ki onun özgürlüğü için avukatlık, onun teröristleri övdüğü kitabı için reklamcılık yapıyorsun? Senin teröristbaşı Fethullah Gülen ile birlikte yer sofralarında yediğin yemeklerin vitamin etkisi ne olmuştur acaba?

Sen kendinin PKK-FETÖ siciline bir bak, ondan sonra MHP’nin dava arkadaşları hakkında sinsilik peşinde koş…"

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sinan

Bu ülkede fetö ile mücadelenin olmadığının en bariz örneği arınç tır kamu kurumları özellikle İstanbul ve diğer büyükşehirler fetöcülerin ana merkezi oldu

Bu eski msp li fanatikler chp ye pkk ya deyil

Ülkücülerin vatan sevgisine sancak sevgisine düşmanlardır. Asla bu eski msp deki fanatiklere ülküculeri kabullendiremezsin. Bu fanatikler ülkücüleri camide kurankursunda görseler ordanda kovarlar. Bu nasıl bir islâm anlayışi . Bu eski msp liler kendilerinden başka muslumanda tanımazlar vatanseverde, işadamida, işcide. Bunları egiten galiba ingiliz corcilin cirakları fanatikligi o icat etti. Cünki fanatiklik şeyhe,lidere,alime bagliliktır. Onlar ne derse o dur. Akıl yormaz Allah ne der sunnet ne millet ne düşünmezler. Yeterki kendileri gibi olsun. Bu msp zihniyeti rp partisindede de ayyuka cıktı. En son oy oranlarıni yiyerek partiyi bitirdiler. Bunlar bilinçli şekilde dinci milliyetciyi sevmezler. Başkalarınıda aralarına almaz bu guruba herşey mubah helal, kendilerinden başkalarina haram başkaları bunların karşısında müslüman bile deyildir. Şeyhleri liderleri alimleri ne derse o tam bir ingiliz kurgusu, alman istihbaratı ögretisi idda eden varsa bu günku Akp yurt içi ekibi bu girubdaki insanlar ekonomiyi 4 nala enflasyona koşturup reisin tüm hedeflerini, yurt dişı düşmanla ugraşirlarken ayagına yine bu gurub sıkmıştır. Ülkücüleri mafya adlandirıp vurducu kırdici gösterip beytül maldan da zengin olmayi kendinelerine farz gören beytül malları satan bu msp nin fanatikllerinin beyninde bilinç altında yatan reisleri bile hazmedemeyen fakat erbakanı bitirdikleri gibi erdoganıda bitirmeye calışan ingiliz alman egitimli fanatiklerdir. Bu vatan bizim.. şehid ülkücüden güvenlik ülkücüden cesaret ülkücüden .. para kazanmak rahat yaşamak msp lilerde olacak kimse hesap sormayacak hesap vermeyecek. Yeter ya adilinizle kalbinizi birleştirin yönünüz belli olsun. Hz. Ali yi kim şehit eddi unutmayın. Münafıklık her yerde pisliktir. Kim yaptı bir evi milyon tl.lere bir bakın arkalarina gecmislerine hep msp li eskiler reisin faiz yok derken kampanyaları kim yapiyor faizle bir bakin ulkücülermi ülkücületmi mutahit bir bakin kaç tane ülkücü zengin iş adamı var. Ya birde MSP kokenlere bakın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23