• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli vurdu, gol oldu! Topu tam 90'a taktı

Yeniakit Publisher
2022-11-09 13:56:00 -
Bahçeli vurdu, gol oldu! Topu tam 90'a taktı

Günlerdir, AK Parti heyetinin anayasa değişiklik teklifi konusunda HDP'yi bilgilendirme ziyaretinin tartışıldığını, MHP'nin, söz konusu ziyaret yüzünden "Cumhur ittifakını" bozarak ülkeyi erken seçime götüreceği yönünde iddiaların bile ortaya atıldığını belirten Kurtuluş Tayiz, Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında bu aklı evvellere verdiği cevabın harika olduğuna dikkat çekti.

Günlerdir, AK Parti heyetinin anayasa değişiklik teklifi konusunda HDP'yi bilgilendirme ziyaretinin tartışıldığını, MHP'nin, söz konusu ziyaret yüzünden "Cumhur ittifakını" bozarak ülkeyi erken seçime götüreceği yönünde iddiaların bile ortaya atıldığını belirten Kurtuluş Tayiz, Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında bu aklı evvellere verdiği cevabın harika olduğuna dikkat çekti. Tayiz, Akşam gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

"Günlerdir AK Parti heyetinin anayasa değişiklik teklifi konusunda HDP'yi bilgilendirme ziyareti tartışılıyor. CHP ve altılı masa, ziyareti "efendim, AK Parti nasıl HDP'ye gidermiş" türünden eleştirilerle gündemde tutmaya çalıştı.

MHP'nin, bu yüzden "Cumhur ittifakını" bozarak ülkeyi erken seçime götüreceği yönünde beklentiye dahi girdiler.

Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında bu aklı evvellere verdiği cevap gerçekten harikaydı.

Bahçeli'nin siyasi ders niteliğindeki sözleri şöyleydi: "AK Parti heyetinin grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi doğru bir adımdır. AK Parti'nin CHP'yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP'yi dillerine dolamaları müflis ve müfsit bir tavırdır. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır."

Devlet Bahçeli çok önemli bir noktaya dikkat çekti. CHP ile HDP arasında bir fark yoktur! Ülkenin bekasına ilişkin bu iki partinin duruşu da aynıdır. Bu gerçeği anlamadan yapılan yorumlar bir ceviz kabuğunu doldurmaya yetmeyecek kadar içeriksiz ve niteliksizdir.

Aslında işin özüne odaklanmak gerekiyor; Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeyi terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantısı olan HDP'ye bırakmadığı gibi; devleti, terör örgütü FETÖ ve onun siyasi uzantısı konumundaki CHP ve diğerlerine de terk etmedi. Bunu gerçeği bilmiyorlar mı?

CHP ve altılı masa, "Bakın, AK Parti de HDP'yle görüşüyor" diyerek açık ki, kendisine meşruiyet alanı açmaya çalışıyor. HDP ve arkasındaki Kandil'le kurdukları kirli ittifakı, AK Parti'nin Meclis'teki bir prosedürü yerine getirmesi üzerinden temize çekmeye uğraşıyorlar.

Tabii, laf cambazlığıyla siyaseti fazlasıyla birbirine karıştırıyorlar.

Devlet Bahçeli, CHP ile HDP arasında hiçbir fark olmadığını belirterek siyasi hayatımıza büyük bir katkıda bulunmuştur. Ha CHP'yle görüşmüşsün ha HDP'yle!

Sanki çok farklı!

Bahçeli'nin grup konuşması CHP'ye unutamayacağı bir ders niteliğinde kayıtlara geçmiştir. Buna, Bahçeli'yi hafife almanın acı sonucu diyelim..."

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

m.n.

Bahçeli güzel konuşmuş. CHP ile görüşmekle HDP ile görüşmek arasında fark yok. CHP yönetimindekiler gerçekte HDP'nin ikinci kadrosu.  

KEMALİST

YİNE MACERACILIĞI HORTLAMIŞ:)) HALK DEĞİMİYLE SALI GÜNÜ KONUŞMACISININ, SALI GÜNÜ OLMASA, KONUŞMA VERECERĞİDE YOK YA :))İZİNİ ORAYA KADAR,CHP'BU ŞEKİL BENZETMEK NE HADDİNE DİYE SORMAK LAZIM (?)DEMİRTAŞLA EL SIKIŞIRKEN CHP'Mİ VARDI(?) HDP İLE BIRAKIN KOALİSYONU "SU DAHİ İÇİLMEZ DERKEN",HEMEN SEÇİM SONRASI AKABİNDE GEÇMİŞ YILLAR ÖNCESİ ANAYASA ÇALIŞMALARINA DAVET ETMEDİNİZMİ(?) VİDEOTAPE DURMAKTA:)) DOĞRU !APO İLE MEKTUPLAŞMAKDA ,CHP İLE GÖRÜŞMEK GİBİ BİR ŞEY OLSA GEREKKİ GAYET SESSİZ SEDASIZ ... SEÇİM ÖNCESİ, CHP OY VERMEYİN UYARISI GELDİ ,SAHİYA NERDEYDİ SALI GÜNÜ KONUŞMACISI (?)ÇÖZÜM SÜREÇLERİNDE MAHKEMELER ÇAYIRLARA KURULUP ORALARDA YARGILAMA OLURKEN?BUNUN UYUMLA NE İLGİSİ VARDI?NELER GÖRDÜ BU TOPLUMUMUZ;AMA CHP İLE HDP EŞLEŞMİŞ BAKARMISINIZ?CHP ,YAPMIŞ BUNLARI:)) NERDE SALI GÜNÜ KONUŞMACISI?YADA MECLİS BAŞKANI OYLAMASINDA AKP ,HDP ADAYINI DESTEKLEYİP, CHP'Lİ ADAYI, DEVRE DIŞI BIRAKMAK GİBİ...BU KAYP..MHP OYLAMDAN ÇEKİLMESİ GİBİ BUDA CHP İLE EŞLEŞMİŞ BİR HDP KİSVESİ YALANI OLSA GEREK, DEĞİLMİ?KAYIP TÜRK ANDMIZ(?)SAYSAK YÜZLERCESİ VARDA; BİZ KEMALİSTLERE ,KİMSE GELİPDE İLERİ GERİ LAF SOKAMAZ !NE YAPARSA YAPSIN BİR KAÇTANE ODA YER GİDER ,KURAL BÖYLE ÇÜNKÜ.KEMALİZİMCE..KARŞISINDAKİNE SECERESİNİ DÖKERİZ...ÖYLE BİR YALAN YOK YANİ ...CHP GİBİ KÖKLÜ BİR PARTİYE KALKIPDA TÜRK HALKINA KARŞI,TÜRK ULUSUNA KARŞI ,ŞU KOCAMAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI, MİLYONLARCA CHP'LİYE, KEMAL BEY ÖN PLANA KOYULARAK,CHP ÜZERİNDEN, ATILAN İFTİRALAR, SAYGISIZLIK DEĞİLDE NEDİR ACABA? SORMAKTAYIZ NEDİR? KENDİ İÇİMİZDE MANDA SEVİCİLER VARSA ASIL ONLAR GEÇMİŞİNE BAKSINLAR..!O AYNADA NELER VAR YALANMI?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23