• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bağımsız Ülkücülerden Erdoğan’a destek

Yeniakit Publisher
2014-07-25 08:04:00 - 2014-07-25 07:43:16
Bağımsız Ülkücülerden Erdoğan’a destek

Bağımsız Ülkücüler, Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Sena Baran, “Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için seçimlerde Başbakan Erdoğan’ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz” dedi.

MEHMET ÖZTÜRK / İSTANBUL - Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Sena Baran, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi. Baran, “Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için seçimlerde Başbakan Erdoğan’ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz” dedi.

İHSANOĞLU’NUN KİMİN YA DA KİMLERİN ADAYI OLDUĞUNU BİLMİYORUZ

Bağımsız Ülkücüler Platformu tarafından Üsküdar Nikah Sarayı Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına çok sayıda davetli katıldı. 

Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de bulunduğu programda açıklama yapan Sena Baran, Başbakan Erdoğan’ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılı hizmetlerinden tanıdıklarını belirterek, “Başbakan Erdoğan’ı yerli ve milli olduğunu biliyoruz. Yine 12 yıllık iktidarları döneminde ülkemize kazandırdığı sayısız eserlerden dolayı takdir ediyoruz. Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için 10 Ağustos 2014 günü yapılacak seçimlerde Bağımsız Ülkücüler olarak bizler Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz” diye konuştu.

“İSTİŞAREYİ TEL AVİV’LE Mİ, PENSİLVANYA’YLA MI YAPTINIZ?”

Çatı aday Ekmelettin İhsanoğlu’nun adaylığının tam bir muamma olduğu ifade edilen açıklamada; “Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, İhsanoğlu’nun ismini sır gibi saklamışlar. Ne CHP ne de MHP yetkili kurullarında İhsanoğlu ismi gündeme gelmemiştir. Bu isim Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’ndan başka kamuoyuna açıklandığı ana kadar tek bir partili tarafından dahi bilinmemektedir. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye soruyoruz; iddia ettiğiniz istişare ve görüşmeleri o zaman kiminle kimlerle yaptınız? Tel Aviv’le mi, Brüksel’le mi ya da Pensilvanya’yla mı yaptınız? Yok eğer bunlar değil diyorsanız; o halde kimlerle yaptığınızı açıklayın” denildi.

“MUTLAKA SANDIKLARA GİDECEKSİNİZ”

Eski Avrupa Ülkücüler Federasyonu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi de ülkücülerin, Türk milletinin geleceğiyle ilgili önemli hadiseler yaşanırken hiçbir şey yapmadan duramayacağını söyledi. Milli devletin, çıkarcı bir zümrenin olmadığını aktaran Çelebi, 1970’li yılların başlarından beri milli devleti anlattıklarını belirterek, “Milli devlet, milli demokrasi ile yönetilen bir devlettir” dedi.

Çelebi, cumhuriyet tarihinde ilk defa bir cumhurbaşkanının milletin oylarıyla seçileceğine işaret ederek, “Oylarınızı vereceksiniz. Mutlaka sandıklara gideceksiniz. Ülkünüzün bir parçasının gerçekleştiğini, büyük Türkiye’ye giden yolun bir kilometre taşının daha döşendiğini görecek ve ona imzanızı atacaksınız. Bu safhada platformun aldığı kararı doğru buluyorum ve şahsen bugünkü adaylar içerisinde, bu toprakların çocuğu olduğuna inandığım, devletin çıkarları için mümkün olanı yapabildiğine inandığım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum. Onun cumhurbaşkanlığı bu milleti ileriye götürecektir” diye konuştu.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23