• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babuşçu: Kişisel hırslar ayaklarımızın altındadır

Yeniakit Publisher
2013-03-04 23:03:00 - 2013-03-04 23:04:25
Babuşçu: Kişisel hırslar ayaklarımızın altındadır

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından yapılan “yerel yönetimler” gündemli danışma meclisinde birlik beraberlik çağrısı yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya milletvekilleri, belediye başkanları, il genel meclisi

BABUŞÇU: MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, “Sayın Başbakanımızın dediği gibi, biz bu siyaseti aziz halkımızın hayır duasını almak için yapıyoruz. Bu yüzden kişisel hırslar, fitne ve fesat ayaklarımızın altındadır. 2014 yerel seçimleri, sonraki yıllarda yapılacak seçimlerin de anahtarı niteliğindedir. Gün birlik beraberlik ve daha çok çalışma zamanıdır” diye konuştu.
İl Başkanı Babuşçu ayrıca, partisinin belirlediği 2023 hedefine ise birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik projesini uygulama ile ulaşabileceklerini dile getirdi.
TURAN: BİZ KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ
AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan da birlik çağrısına vurgu yaparak, “Bu iktidarı yönetimden alsanız, hangi partinin bu ülkeyi yönetecek vizyonu var söyleyebilir misiniz? Biz kendi kedimizle yarışıyoruz. Bu özgüven, beraberliğimizi pekiştirsin. Bu birlik ve beraberlikle üç değil otuz üç dönem daha iktidar oluruz” diye konuştu.
UZUN: KARALAMALARA BOYUN EĞMİYORUZ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun ise konuşmasında Beylikdüzü’nde meclis üye sayısının muhalefet partilerinden daha az olmasına karşın başarılı bir hizmet verdiklerini dile getirdi. Başkan Uzun, “Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde yeniden iktidar olacağız. İnşallah meclisi de kazaya düşürmeyeceğiz” diye konuştu.
Başarıları gölgelemek isteyen bazı yerel gazetelerin karalama kampanyalarının olduğunu dile getiren Başkan Uzun, bu karalama ve şantajlara boyun eğmeden yollarına devam edeceklerini vurguladı ve yeni projelerin müjdesini verdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23