• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babası FETÖ'cü olan Sezen Aksu’dan Galatasaray’ı üzen hareket

Yeniakit Publisher
2023-08-21 12:56:00 - 2023-08-21 15:16:19
Babası FETÖ'cü olan Sezen Aksu’dan Galatasaray’ı üzen hareket

FETÖ'cü kızı Sezen Aksu, sarı-kırmızılı yönetimin kendisine sunduğu teklifi geri çevirdi. Ünlü sanatçının bu hareketi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden oldu.

FETÖ'cü kızı Sezen Aksu, sarı-kırmızılı yönetimin kendisine sunduğu teklifi geri çevirdi. Ünlü sanatçının bu hareketi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden oldu.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, dün akşam evinde ezeli rakibi Trabzonspor’u ağırladı. Arjantinli golcü Icardi’nin golleriyle Karadeniz ekibini 2-0 mağlup eden Galatasaray, puanını 4’e yükseltti. Aslan, karşılaşmanın ardından yeni transferi Hakim Ziyech’i tanıtırken ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun hareketi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Süper Lig’in ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor’u 2-0 mağlup eden son şampiyon Galatasaray, karşılaşmanın ardından yeni transferi Faslı golcü Hakim Ziyech’i taraftarlar ile tanıştırdı.

Fanatik’ten Yakup Çınar’ın haberine göre; Galatasaray, Hakim Ziyech transferini KAP’a bildirmeden önce stadyumda Sezen Aksu’nun “Hakim Bey” şarkısını kullanmak ve tanıtımı bu şekilde yapmak istedi. Ancak Sezen Aksu, sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifini kabul etmedi ve şarkının kullanılması halinde telif atılacağını iletti.

Aksu’nun bu yanıtı sonrasında sarı-kırmızılı yönetim Ziyech’in tanıtımında ‘Hakim Bey’ şarkısını kullanmaktan vazgeçti. Ünlü şarkıcının bu davranışı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emin Sarıoğlan

Başlığa bakın habere bakın. Siz de yazarlık mı yapıyorsunuz? Babasıyla yıllardır görüşmeyen tarafını belli eden bir kadına yaptığınız reva mıdır? Sizin yaptığınız haber anlayışına bakılırsa amın oğlu haber yapmış paylaşımı yapılsa arada ne gibi fark var dedirtir

SAHTEKARMETRE

Başta senin rezil herif. ESKİDEN 10 YILDA BİR DARBE 28 ŞUBAT ÖYLE MUHTURALAR 3. SINIF AFRİKA ÜLKESİ . 6 LI MASANIN (6 'LI GANYANIN) COĞU MEVCUDU İKTİDARDAYKEN BATA 20 CİVARI BANKA, 40 MİLYAR DOLAR CİVARI SONRADAN DEVLETİN(ŞİMDİKİ İKTİDARIN ÖDEDİĞİ) 15 KATRİLYON 1987 Lİ YILLARDAN MEMURDAN ALINAN VE FAKAT BİR TÜRLÜ ÖDENMEYEN(ÖDENMEK İSTEMEYE, GÜCÜ YETMEYEN) , KONUT EİNDİRME 6,5 KATRİLYON( ESKİ PARAYLA TABİ Kİ)BATIK PARA 3 MİLYAR DOLAR BORCA BAKAN DERVİŞ HAEDİYESİ, ESKİ DEN BAYAA SAHTE, ZALİM, BATAKÇI, HALKI SÖMÜREN ZÜLÜMKAR, KENDİ HALKINI ADAM YERİNE KOYMAYAN(20 YIL ÖNCEKİ TRT DEKİ EĞLENCE,YARIŞMA PROGRAMLARINA BİR BAK Kİ TARİH SANA GERÇEK TOKADINI TAPIŞTIRSI) KAHRAMAN VARDI,SAHTEKARLARI VE ONLARIN TROLLERNİN İPİN İN 30 YILDIR PAZARA ÇIKARMAYA ÇALIŞAN, GÜNDEMİ TAKİP EDEN KALENDER. SENİ VE SENİN GİBİ VİZDANSIZLARI ESKİ TÜRKİYEYLE BAŞNBAŞA BIRAKMAK BOYNUMUN BORCUDUR. LUZUMSUZ, BİLİYORSAN KONUŞ FAYDALANSIZLAR, BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR. BARİ BU GÜZEL HAREKETİ YAP. NEDEN BÖYLE SÖYLÜYORUM YARIN HAKKIN HUZURUNDA AMEL KİTABINI ALNININ AKIYLA OKU DİYE. BİRAZ KENDİNİN HAYATI AHİRET HAYATINI SORGULA DÜNYA HAYATI SINIRLIDIR UNUTMA ..DÜNYADA DEDİĞİN HER SÖZ YAPTIĞIN HER AMELİ ,İŞİN FİİLİN KAYDI VAR VE TEK ŞAHİT SENSİN, BEN BUNLARI YAPMADIM DİYE KIVIRAMAZSIN. DİKKAT ET.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23