• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babası da savcı olan avukattan büyük skandal! Rezalet ki ne rezalet

Yeniakit Publisher
2023-09-06 14:06:00 - 2023-09-06 21:05:54
Babası da savcı olan avukattan büyük skandal! Rezalet ki ne rezalet

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, İstanbul Valiliği'nin mesire yerleri, sahil, park ve plajlarda alkol satışı ve tüketimi ile ilgili yayınladığı genelgeyi değerlendirdi. Muhalif kesimin, söz konusu genelgenin ardından, emziği ağzından alınmış bebek gibi yaygara koparttığını belirten Aytuğ, "Bu yaz Altınoluk'ta hemen her gece sarhoş olup kendini kaybedenlerle uğraştım. Evimizin önündeki sahile geliyorlar, sonuna kadar müziği açıyorlar, zil zurna sarhoş olup naralar atıyorlar, sağa sola bulaşıyorlar, ellerindeki içki şişelerini ya kırıyor, ya denize atıyorlardı. Aralarında babasının savcı olduğunu iddia eden bir avukat bile vardı" dedi.

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, İstanbul Valiliği'nin mesire yerleri, sahil, park ve plajlarda alkol satışı ve tüketimi ile ilgili yayınladığı genelgeyi değerlendirdi. Muhalif kesimin, söz konusu genelgenin ardından, emziği ağzından alınmış bebek gibi yaygara koparttığını belirten Aytuğ, "Bu yaz Altınoluk'ta hemen her gece sarhoş olup kendini kaybedenlerle uğraştım. Evimizin önündeki sahile geliyorlar, sonuna kadar müziği açıyorlar, zil zurna sarhoş olup naralar atıyorlar, sağa sola bulaşıyorlar, ellerindeki içki şişelerini ya kırıyor, ya denize atıyorlardı. Aralarında babasının savcı olduğunu iddia eden bir avukat bile vardı" dedi. Aytuğ, yazısında özetle şunları kaydetti:

"İstanbul Valiliği'nin mesire yerleri, sahil, park ve plajlarda alkol satışı ve tüketimi ile ilgili genelgesi özellikle muhalif kanatta "infiale" yol açtı. Emziği ağızlarından alınmış bebek gibi yaygara koparttılar. Ancak genelge, zaten yürürlükte olan bu yasağın ilgili birimlere "hatırlatılmasından" başka bir şey değildi.

Aslında kimsenin kendi halinde içki içenlere bir şey dediği yoktu. Nihayetinde her koyun kendi bacağından asılırdı. Buradaki maksat; özellikle çocukların kötü alışkanlıklardan korunması, aşırı alkol tüketiminden kaynaklanan olayların önüne geçilmesi ve toplumsal huzurun sağlanmasıydı.

Kamuya açık alanlarda çevrenin huzur ve güvenliğini tehdit edecek şekilde pervasız ve sorumsuzca alkol tüketilmesine sonuna kadar karşıyım. Bu yaz Altınoluk'ta hemen her gece sarhoş olup kendini kaybedenlerle uğraştım. Evimizin önündeki sahile geliyorlar, sonuna kadar müziği açıyorlar, zil zurna sarhoş olup naralar atıyorlar, sağa sola bulaşıyorlar, ellerindeki içki şişelerini ya kırıyor, ya denize atıyorlardı. (Aralarında babasının savcı olduğunu iddia eden bir avukat bile vardı.) Bütün yaz komşu jandarma karakolunun cefakar personeliyle beraber, sabahlara dek bu sarhoşlarla uğraşmak zorunda kaldım. Her gece onlar yüzünden uyuyamayan kızıma da alkolün kötülüklerini anlattım. (...)"

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Garip

İnsanlari egitmek yerine birkac kalitesiz mahlukatin yaptigi ile bir kalabalik nüfusu cezalandirmak ahmakliktir. Yarin, iki imam cocuk taciz etti diye camileri kapatirlarsa, bagirsak ve iskembeleri gommuyorlar ortaliga bırakıyorlar diye kurban kesimini yasaklarlarsa diyecek sozunuz olmaz. Akilli olun. Sonuc tamamen egitimsizlikten kaynaklaniyor.

Şefik Altınbaş

Müslüman olmayan birçok devlette 18 yaşından küçük olanlar değil, 21 yaşından küçük olanların almaları yasak olan devletler bile varken biz nelerle yani nasıl münafıklarla uğraşıyoruz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23