• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan Karabağ’a operasyon başlattı! Rusya tercihini dünyaya duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-09-19 14:20:00 -
Azerbaycan Karabağ’a operasyon başlattı! Rusya tercihini dünyaya duyurdu

Ermenistan provokasyonları devam ederken Azerbaycan yeniden Karabağ'a operasyon başlattı. Rusya ise çatışma ortamında tarafsız kalacağını duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını duyurdu. Rusya, 'Azerbaycan ordusunun Karabağ'da başlattığı operasyona Rus barış gücü müdahale etmeyecektir' açıklamasında bulundu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını duyurdu. Rusya, "Azerbaycan ordusunun Karabağ'da başlattığı operasyona Rus barış gücü müdahale etmeyecektir" açıklamasında bulundu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, "Rusya, Karabağ'daki gelişmeler konusunda Azerbaycan'la bağlantıda" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ankaralı

Rusya şimdiye kadar hep barış olsun istedi, ama Ermenistan Fransa ve Amerika başta olmak üzere batının köpekliğini yapıp, Rusya'ya da kafa tuttu. Öyle mi alsana öyleyse ben karışmıyorum dedi. Putin çok akıllı ve feraset sahibi bir devlet adamı. 50 tane batılı devlet el altında onunla savaşıyor ama yenilmiyor. Ukrayna ise aynı Ermenistan gibi batının kuklası. Oradaki virüs laboratuvarlarını batının emriyle faaliyete geçirince Rusya zıvandan çıktı yeter artık dedi ve saldırdı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23