• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayıla bayıla içiyoruz ama böbrekleri diyalize sürüklüyor! Bir bu eksikti

Yeniakit Publisher
2024-06-07 09:29:00 -
Ayıla bayıla içiyoruz ama böbrekleri diyalize sürüklüyor! Bir bu eksikti

Bağışıklığımızı güçlendirmek, sağlıklı bir ömür sürmek için pek besin yiyip içiyoruz. Bir tanesi var ki bayıla bayıla şifalı diye içiyoruz ama böbreklerimizi resmen diyalize sürüklüyor! Ömrümüzden çalıp zehirleyen, ölmekten beter eden o besin bakın neymiş...

Yeşil çay veya siyah çay gibi bazı bitki çayları, kafein içerebilir. Aşırı kafein tüketimi, uykusuzluk, sinirlilik, çarpıntı ve mide rahatsızlıkları gibi yan etkilere neden olabilir.

Bitki çayları, doğal bir sağlık destekleyicisi olabilir, ancak dikkatli ve bilinçli bir şekilde tüketilmelidirler. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya düzenli olarak ilaç kullanıyorsanız, bitki çaylarını tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir. Bitki çaylarını dengeli bir şekilde tüketmek ve aşırıya kaçmamak da önemlidir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

"Temizlerinden ölçülü"

Doğal olanda kusur ararken..Tatlandırıcı-renk verici-aroma verici-kıvam verici-parlatıcı-raf ömrünü uzatıcı..adları ile gıdamıza türlü sentetik kimyasalı soktular. Onlarla mücadele edenleri medyadan uzaklaştırdılar!

Deveye sormuşlar neren eğri?

O da demişki nerem doğru!Anlayana sivrisinek orkestra!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23