• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avustralya’da Bank Asya tiyatrosu

Yeniakit Publisher
2015-02-13 15:14:00 -
Avustralya’da Bank Asya tiyatrosu

Zaman Gazetesi’nin “Gasp operasyonuna bir tepki de Avustralya’dan” başlığıyla verdiği haberin tamamen kendi içlerinde yaptıkları bir tiyatro olduğu ortaya çıktı.

HACI YAKIŞIKLI/ / YENİ AKİTZaman Gazetesi’nin “Gasp operasyonuna bir tepki de Avustralya’dan” başlığıyla verdiği haberin tamamen kendi içlerinde yaptıkları bir tiyatro olduğu ortaya çıktı.

Söz konusu görüntülerde eline “Sizinleyiz Bank Asya” dövizi alarak “Bank Asya’ya Avustralya’dan selamlar” diyen kişinin Zaman Gazetesi Avustralya sorumlusu Zafer Polat olduğu tespit edildi.

Avustralya’da yaşayan vatandaşlarımızdan edindiğimiz bilgiye göre Sidney’de yapılan Bank Asya’ya destek gösterisi, orada bulunan cemaat vakfı ve cemaate bağlı okul öğrencileri ve öğretmenlerinin bir araya gelmesiyle yapılarak, sanki Avustralya’da yaşayan bütün Türkler’in eylem yaptığı havası oluşturulmaya çalışıldı.

Sidney Opera House önünde toplanan cemaat sempatizanları Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV’nin söz konusu haberinde “Türkiye’deki yakınlarına telefon açarak, bankanın hesabına para yatırtan Avustralyalı Türkler, AKP iktidarının hukuksuz bir şekilde bankanın yönetimini gasp etmesini kınadıklarını belirttiler”şeklinde verilerek tüm gurbetçilerimizi zan altında bıraktılar.

Vatandaşlarımızın verdiği bilgiye göre “Burada konuşanların çoğu Galaxy Foundation, eski ismi ile Feza Vakfı’nın bünyesinde uzun yıllar çalışan veya mütevellisinde bulunan insanlardan oluşuyor.

Ayrıca cemaate bağlı AMITY COLLEGE’de çalışan öğretmen ve öğrencilerin yanında Zaman gazetesi sorumlusu Zafer Polat ve Sydney imamı bulunuyor. 

Eskiden bir organize için yüzlerce kişiyi toplayan cemaat bu defa sadece kendi bünyesindeki insanlar ile bir algı yönetimi oluşturup sanki Avustralya'dan birçok kişinin tepkisi varmış gibi sunuyor. Aslında Sidney’de bunları artık çok fazla ciddiye alan kimse kalmadı.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23