• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa yalakaları sahneye çıktı! Üç beş kişinin itirazını değil devletlerin katliama desteğini yaz Oda TV

Yeniakit Publisher
2023-11-26 18:54:00 - 2023-11-26 19:25:28
Avrupa yalakaları sahneye çıktı! Üç beş kişinin itirazını değil devletlerin katliama desteğini yaz Oda TV

Batı ülkelerinin siyonist İsrail'in katliamına destek vermesini görmezden gelen Oda TV bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki şahsi açıklamaları öne sürerek Batı'yı övdü.

Oda TV haberinde, "Batı düşmanlığı yapanlara gelsin bu video" başlığını kullandı.

Haberde, İrlandalı milletvekili Clare Daly’nin Avrupa Parlamentosu'nda yaptığı konuşmaya yer verildi.

Daly konuşmasında, "Gazze’de toplu katliamların başlamasının üzerinden bir ay geçti. Bu ırkçı İsrail devletinin gerçekleştirdiği bir soykırım" ifadelerini kullanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kanada, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere başta olmak üzere Batı ülkelerinin siyonist İsrail'in bebek katliamına açıktan desteğini saklayan Oda TV, Batılı bir kişinin konuşması üzerinden "Batı düşmanlığı yapanlara gelsin bu video" yorumu yaptı.

Oda TV ayrıca dünyada İsrail'e ses yükseltip, "terör devleti" diyen Erdoğan'ı da göz ardı ederek, haberde "Batı’nın İsrail’i desteklediği algısının aksine yapılan sert konuşmalara neredeyse Türkiye’de bile karşılanmadı." ifadelerini kullandı.

{relation id:1789301 slug:'oda-tv-kilicdaroglunun-danismanlarina-akittigi-parayi-yazdi-yazik-ki-ne-yazik'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HİZİPSAVAR

din dil ırk yaşam tarzı hiç bir şeylerini kendime yakın bulmuyorum. tek beğendiğim yönleri kanuna saygı ve hata yaptığı zaman ama diye başkasının yaptıkalrını referans almamaları

Bozkurt

Avrupa ve Batı tarihsel süreçte en kanlı en vahşi kıtadır. Bu gün Avrupa'da bir kaç vicdanlı ses çıksa da sistem ve yapı bir modern haçlı ve Siyonist ittifakıdır. Bu gerçeği haçlı hayranı, yerli geçinen işbirlikçi sözde sosyalistler değiştiremez. Türkiye solu çok az bir kesimi hariç sol gösterip sağ vuran liboş güruhundan başka bir şey değildir. Dolayısı ile celladına aşıktır. Onların demokrasi dediği şey kendisi de bir batılı olan William Bulum 'un dediği gibi ;Emperyalizmin En Ölümcül Silahı Demokrasi Yalanı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23