• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa Ülkesi İran'ı tehdit etti! Savaş ilanı gibi!

Yeniakit Publisher
2024-09-07 09:36:00 -
Avrupa Ülkesi İran'ı tehdit etti! Savaş ilanı gibi!

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İran'ın Rusya'ya silah yardımı yapmasının uluslarası hukukun açık ihlali olduğunu belirterek İran'ı açıkça uyardı.

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İran'ı Rusya'ya silah göndermekle suçlayarak bu kararın uluslararası güvenlik için tehlike teşkil ettiğini belirtti. Tajani, İran'a çağrıda bulundu.

'ULUSLARARASI GÜVENLİK AÇISINDAN TEHLİKE TEŞKİL EDİYOR'

Tajani, X platformundan yaptığı paylaşımında, "İran silahlarının Rusya'ya tedariki uluslararası güvenlik açısından bir tehlike teşkil ediyor. Tahran'dan gerilimi tırmandırmaktan kaçınmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

'DAHA FAZLA CAYDIRICI TEDBİRLERİN ALINMASINA KATKIDA BULUNMAYA HAZIRIZ'

Bakan Tajani, "G7 Dönem Başkanı olarak ve Avrupa Birliği (AB) ile beraber, Ukrayna'nın özgürlüğünü garanti altına alacak daha fazla caydırıcı tedbirlerin alınmasına katkıda bulunmaya hazırız." yorumunu yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koparan

İtalya,Siyonist abd. Siyonist yahudi israile binlerce ton silah, bomba yardımı yaparken sesin cikmadi 50 bin bebek kadin 150 bin insan kayip, cayir cayir yandilar. Iki yüzlü sahtekarlar. Siyonis vampirlere yalakalik yapmak icinmi sesin cikiyor. Pacan sikiyorsa savas ilan et.Kansiz vampir sürüleri.

aynen böyle

 bütün haçlı hıristiyan dünyası bir senedir vahşi katil cani kan emici vampirler sürüsüne hem silah hem para her türlü desteği verirken kabul ediliyor İran destek çıkınca kabul edilemez öylemi sizi gidi o.çocukları sizi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23