• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa Birliği'nden katil İsrail'in hedef aldığı Guterres'e destek!

Yeniakit Publisher
2023-10-26 22:41:00 - 2023-10-26 23:24:54
Avrupa Birliği'nden katil İsrail'in hedef aldığı Guterres'e destek!

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in Hamas hakkındaki açıklamalarına tepki göstererek istifasını istediği Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’e destek verdi.

BM Güvenlik Konseyi’ndeki "Gazze" açıklamasından sonra katil İsrailİ'in hedefe koyduğu Birleşmiş BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e AB'den destek geldi.

AB Dış İlişkiler Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell “Orta Doğu'da ve tüm dünyada barış ve insani yardım için Guterres ve BM personelinin çalışmalarını tam olarak destekliyoruz” dedi.

Guterres ne demişti?

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, 24 Ekim’de BM Güvenlik Konseyi’ndeki yaptığı konuşmada, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırılarının durup dururken başlamadığının kabul edilmesinin önemli olduğunu belirterek, "Filistin halkı 56 yıldır boğucu bir işgale maruz kalıyor. Topraklarının sürekli olarak yerleşim yerleri tarafından yutulduğunu, ekonomilerinin tıkandığını, insanlarının yerinden edildiğini ve evlerinin yıkıldığını gördüler. İçinde bulundukları zor duruma siyasi bir çözüm bulma umutları yok oluyor” ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

İnsan görünümlü ne olduğu belli olmayan yaratıklar'bu teröristlerin adıda yahudiymiş.Dünya hüzerinde merhamet edilmeyecek katledilmesi hak olan isimleride yahudi olan bu pisliklerdir .Ve bunuda yakında göreceğiz inşallah. Laailahe illallah.

Gültekin

DEMEK Kİ AB ÜLKELERİNDE DE İNSANLIĞI GÖRECEK İNSANLAR VARMIŞ, BUNA SEVİ,NDİK DİYEMİYORUZ, ÇÜNKÜ ÇOK GEÇ KALINMIŞ BİR AÇIKLAMA OLUP, NİCE SAVUNMASIZ, MASUM, SİLAHSIZ İNSANLAR DÜNYA GÖZÜ ÖNÜNDE KATLEDİLDİ. AB DEVLETİN TEMSİLCİLERİNDE BM DESTEĞİNDE GERÇEKTEN SAMİMİ OLDUKLARINI GÖSTERMELERİ AÇISINDAN, NETENYAHU VE ONA DESTEK VERENLERİ ULUSLAR ARASI CEZA MAHKEMELERİNDE DAVA AÇMALARINI İNSANLIK ADINA BEKLİYORUZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23