• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avcılar’da metrobüs arıza yapınca yolcular mağdur oldu

Yeniakit Publisher
2023-01-27 09:16:00 -
Avcılar’da metrobüs arıza yapınca yolcular mağdur oldu

Metrobüs yolunda Şükrübey Durağı'ndan Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü Durağı'na kadar yürüyen yolcular, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

 Avcılar’da metrobüs arıza yapınca yolcular mağdur oldu. Metrobüs yolunda Şükrübey Durağı'ndan Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü Durağı'na kadar yürüyen yolcular, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Avcılar’da akşam saatlerinde metrobüs arıza yapınca yolcular mağdur oldu. Metrobüs, Şükrübey Durağı'nda arıza yaptı. Arıza yapan metrobüsten tahliye edilen yolcular, metrobüs yolunda Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü Durağı'na kadar yürümek zorunda kaldı. O anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydeden bir vatandaş duruma tepki gösterdi. Görüntüde, yolcuların metrobüs yolunda yürüdüğü, arıza yapan metrobüsün yoldan çekildiği görüldü. Görüntüyü çeken vatandaşın ise “Perişan durumdayız” dediği duyuluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kaliteli dürüst yönetim için çılgın proje için geleceği düşündüğüm için konforum için zekiyim ak Parti'ye OYUM

CHP daha beter yapar düzeltmez. chpkklılara oy verenleri aptal gerici görüyorum100 yıldır yatırımlara karşı çıktı, İstanbul Hava alanı gibi, Kanal İstanbul gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23