• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ateşkesi kabul eden Hamas'tan yeni açıklama!

Yeniakit Publisher
2024-05-07 23:04:00 -
Ateşkesi kabul eden Hamas'tan yeni açıklama!

Katar ve Mısır'ın ateşkes teklifini kabul ettiğini bildiren Hamas'tan yeni bir açıklama geldi. Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, İsrail'in Refah'a kara operasyonunun ateşkesi engelleme girişimi olduğunu söyledi.

Hamdan, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Hamas Hareketi'nin ofisinde düzenlediği basın toplantısında İsrail ordusunun Refah'ta gerçekleştirdiği kara operasyonu hakkında konuştu.

"Refah Sınır Kapısı'na saldırması bir suçtur"

İsrail güçlerinin Refah'a saldırısını Netanyahu'nun ateşkes konusunda anlaşmaya varılmasını ve uygulanmasını engelleme girişimi olarak nitelendiren Hamdan, "İşgal güçlerinin Refah Sınır Kapısı'na saldırması bir suçtur ve uluslararası hukuk koruması altındaki sivillere yönelik saldırı ciddi ve tehlikeli bir tırmanıştır." dedi.

Hamdan, Netanyahu'nun itibarını kurtarmak için umutsuz bir şekilde sahte bir zafer elde etme girişimi içerisinde olduğunu ancak bunun asla gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ümitt

Allah'ın lanetlediği yahudiler bu dünyadan kazınmalıdır!!!

Mehmet

Yahudiye güvenilmez dünyada bunların gerçek yüzlerini gördü bu saatden sonra hiç bir şey eskisi gibi olamaz sen binlerce masum insanı katled sonra bir ateşkesle her şey eskiye dönsün sizinde ananızı sikecekler şeytanın çocokları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23