• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ateist Nişanyan: Düşmanlığı diktatörü kendilerine Ata belleyen Atatürkçülerden gördüm

Yeniakit Publisher
2022-09-20 23:07:00 - 2022-09-21 00:36:29

Müslümanlardan hiçbir zaman zorbalık görmediğini belirten ateist Dilbilimci Sevan Nişanyan, "Düşmanlığı, devletin simgesi olan diktatörü kendilerine Ata belleyen Atatürkçülerden gördüm." dedi.

 yeniakit.com.tr 

Kendisini 'açık sözlü ateist' olarak tanımlayan Dilbilimci Türk Ermenisi Sevan Nişanyan, Youtube kanalında gerçekleştirdiği canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkçülük ve Atatürkçülüğün aynı anlama geldiğini belirten ateist yazar Nişanyan, Türkiye'de Atatürkçülüğün ahlaki yozlaşmışlığın ve insani bağnazlığın en aşırı ucu olduğunu söyledi.

"Müslümanlardan hiçbir zaman zorbalık görmedim"

Konuşmasının devamında Müslümanlardan düşmanlık veya zorbalık görmediğini ifade eden Nişanyan, "Kendini Müslüman sayan ve beş vakit namazında olan insanlardan her zaman pozitif, dostane ve sempatik yaklaşımlar gördüm." dedi.

"Düşmanlığı Atatürkçülerden gördüm"

Düşmanlığı ve alçaklığı devletçilerden gördüğünü söyleyen Nişanyan, şöyle konuştu:

"Düşmanlığı, devletin simgesi olan diktatörü kendilerine Ata belleyen Atatürkçülerden gördüm. Atatürkçülerle en ufak bir insani ilişkinin olduğuna inanmıyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

www

dogru söylemis bizim basimizdaki CHPli atatürkcüler bana göre japonyaya atilan atom bombasindan daha büyük bir felaket. Japonlar o bombayi öyle veya böyle astilar ama biz hala bu atatürkcü pisliklerle ugrasiyoruz

099

Musluman in elinden ve dilinden kimseye zarar gelmez. karşısında gayri muslimde olsa ondan zulüm gormedikce ona da zarar vermez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23