• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Sedat Peker salvoları

Yeniakit Publisher
2023-01-06 09:04:00 - 2023-01-06 09:07:06
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Sedat Peker salvoları

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik salvoları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sık sık eleştiren Baykal son olarak, CHP liderinin Sedat Peker'in iddiaları için "doğrudur" dediği haber içeriğini paylaşarak, "Mafya ile mafya yardımıyla savaşmayı planlıyor olmalı" dedi.

CHP'den istifa ettikten sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler getiren Aslı Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden bir kez daha CHP liderini hedef aldı.

Twitter'dan açıklama yapan ve Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'in iddiaları için "doğrudur" dediği haber içeriğini paylaşan Aslı Baykal, "Kılıçdaroğlu, 'Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız' dedi. Daha muhalefette iken mafyayı referans alarak siyaset yaptıklarına göre, mafya ile mafya yardımı ile savaşmayı planlıyor olmalı" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kılıçdaroğlu'nun pekeri mi? pokeri mi?

Asıl soru şu..."Sedat Peker'in iddialarının tamamı doğrudur " diyen kişi sıradan biri değil Kılıçdaroğlu...ve doğru olduğunu bildiği şeyin de tam göbeğinde olmalı...bir insan birşeye tamamı doğrudur diye kefil oluyorsa...orda durup bir düşünmek lâzım...dikkat ederseniz Süleyman soyluyla savaşıyor görünüyor ama aslında iktidarın tamamını karalamak için Sedat pekeri kullanıyor yani iktidarla mücadeleyi sandıkta değil...devletin İçişleri bakanı üzerinden Sedat poker üzerinden yapıyor...ana muhalefet başarısız olunca baba' li muhalefet yapıyor...

KEMALİST

BAYKALDA,MAFYAYI BİTİRECEK, VURUCU TİM OLACAKTI SLOGANINDA SALVOLARINDA ;AMA BAŞKA TİM ÇIKTI,,%-D))...!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23