• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu bombası! Akşener bunu duymasın

Yeniakit Publisher
2023-03-07 11:30:00 - 2023-03-07 11:38:04
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu bombası! Akşener bunu duymasın

CHP'de geçmişte yaşananları hatırlatan Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde ilk iş olarak Meral Akşener'i yetkisizleştireceğini söyledi.

Millet İttifakı'nda oldukça sancılı geçen adaylık sürecinin belirlenmesinde kriz çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek masadan kalktı. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a çağrı yaptı. İki belediye başkanı bu çağrıyı kabul etmeyince Akşener masaya geri döndü. Kılıçdaroğlu aday gösterilirken, iki belediye başkanının da uygun görüldüğü zaman Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı belirtildi.

Öte yandan, HDP de Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vereceğini ve görüşmek istediğini açıkladı. HDP'yi masada istemeyen Akşener'in ise tutumu merak ediliyor.

"Kılıçdaroğlu Akşener'i yetkisizleştirecek"

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesiyle ilgili değerlendirme yaptı. Baykal, "Kılıçdaroğlu'nun başkanlık koltuğuna yerleşince ilk iş olarak Akşener'i yetkisizleştireceğini" söyledi.

KAYNAK: HABER7

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KEMALİST

o zor CB.ADAYI:Kemal beyde.. biter ozaman KEMALİSTLER PARTİYE AĞIRLINI KOYDU MERAL HANIMA SAHİP ÇIKTI..

Deli İbo

Meral'cikte Bay Kemal'in kendisini harcayacağını biliyor, ama elleri mahkum olduğundan yapacak bir şey yok. Bunları bir araya getiren üst akışın elinde ne belgeler, ne kasetler varki bu kadar hengameden sonra aynı masada oturuyorlar. Bunlar siyasi mefta olmadığı müddetçe efendileri bunları kullanacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23