• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aslı Baykal Altılı Kumar Masası'nı topa tuttu: İyi ki Erdoğan var da...

Yeniakit Publisher
2023-03-09 10:49:00 - 2023-03-09 12:05:33
Aslı Baykal Altılı Kumar Masası'nı topa tuttu: İyi ki Erdoğan var da...

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal Altılı Kumar Masası'nda yaşanan gelişmeler sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baykal sosyal medya paylaşımında, Millet İttifakı'nı eleştirerek, ''İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz” dedi.

Türkiye seçim sathına girerken muhalefetin oluşturduğu Altılı Masa'da Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını reddederek masa üyeleriyle ilgili zehir zemberek açıklamalarıyla başlayan süreç, Akşener'in aldığı talimattan olsa gerek 72 saatin ardından Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak önererek 'kumar masası' dediği masaya geri dönmesiyle sonuçlandı.

İYİ Kİ ERDOĞAN VAR

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Millet İttifakı'nda yaşanan son kaosun ardından kritik açıklamalarda bulundu.

Daha önceki paylaşımlarında Altılı Masa'nın makam paylaşımı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Baykal bugün yaptığı paylaşımda bir kez daha Altılı Masa'yla ilgili çarpıcı değerlendirmede bulundu.

Baykal sosyal medya hesabından şunları aktardı:

Kılıçdaroğlunun çoklu ittifak bloku türlü vaatlerle, kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalışıyor.

İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz.

O da olmasa oluşan acaip blok tüm sesleri susturacak ve seçime tek aday girmesine izin verecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa seckin

Asli hanim beni yaniltmadi. Babasi gibi milli bir durus sergiliyor. Yollar farkli olabilir, lakin; hedef ayni olmali. Asli hanimda bunu yapabiliyor

çelik tampon siparişi

aslı sen babanın bir çok olayına gizlisine saklısından mutlaka haberin oldu baban sağ iken sen bir kaç kez bu konuları açmaya kalktın fakat baban ben yaşarken olmaz diye izin vermedi artık senin böyle ufak ufak tivitler atman olmaz bildiklerini gördüklerini faşşşşşşşşş etmenin zamanı geldi çünki her tivitin birilerine çalı dikeni gibi batıyoır faşşşşşşşşşş edersen çalı dikeni gibi batmayı bırak çok kazık geleceğinden kendilerine çelikten tampon siparişi verecekleri kesin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23