• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aşiret düğünü böyle olur! Damada takılan para dudak uçuklattı

Yeniakit Publisher
2024-07-16 10:42:00 - 2024-07-16 10:50:42
Aşiret düğünü böyle olur! Damada takılan para dudak uçuklattı

Van'da Küresünniler aşiretine mensup Murat İrez’in oğlu Bayram İrez ile MHP İl Başkanı Salih Güngöralp’ın kızı Aslı Güngöralp, görkemli bir düğünle evlenirken, düğünde damada 4 milyon TL, geline 3 kilo altın takıldı.

Sağdıçlığını Hasan Tonga’nın yaptığı Küresünniler aşiretinin düğünü, renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 4 bin kişinin katılım sağladığı düğüne aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 1 ton etin pişirildiği düğünde geline 3 kilo altın, damada ise yaklaşık 4 milyon TL takıldı.

Düğün sonrasında bir konuşma yapan toy büyüğü Hasan Tonga, “Düğünümüze yaklaşık 4 bin kişi iştirak etti. Ben İrez ve Güngöralp ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir düğün hazırladılar. Düğünümüze İran, Rusya, Azerbaycan ve Irak’ın yanı sıra yurt içinden Antalya, Ankara, İstanbul ve İzmir’den muhteşem bir katılım var. Böyle güzel bir düğünde herkesi bir arada görmek bizim için mutluluktur. Belki unuttuğumuz ya da davetiyemizin ulaşamadığı kişiler olabilir. Biz herkesten özür diliyoruz. Ben düğünümüze iştirak eden herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi.

Damadın babası Murat İrez de 4 çocuğundan ilkinin düğününü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, “4 çocuğum var ve ilk çocuğumun düğününü yapıyorum. Çok mutluyum. Düğünümüze yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 4 bin kişi katılım sağladı. İrez ailesi adına hepsine çok teşekkür ediyorum. Düğünümüze iştirak ederek bizi onura ettiler” ifadelerini kullandı. AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ile VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu’nun nikah şahitliğini yaptığı düğün töreni, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekilmesi ile sona erdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhterem Yeşilyurt

Yahu el insaf el vicdan millet zar zor geçinirken , bu adamların milyonlarca para ,kilolarca altınla oynamaları ne iş yahu hakikaten bunlar müslüman mı? Ben pek hakiki müslüman olduklarına inanmıyorum....bizler batı illerinde oturan vatandaşlar olarak doğu illerimizdeki vatandaşlara bunlar fakir ekmeği zor buluyorlar diye acırdık yahu ama şunların haline bakın bu kadar parayı altını nereden bulupta takıyorlar, sayın bakanımız M. Şimşek bey devletin diğer kurumları bunları bir araştırın ne olursunuz. Bu utanmazlar bu kadar parayı nereden buluyorlar, kesinlikle bu paralar haram paradır, kim ne derse desin sonra bu utanmaz doğulu vatandaş bozuntuları, elektriği kaçak kullanıyor, suyu kaçak kullanıyor, bre ekmeksiz ,namussuzlar bu devlet kimin sadece sizin mı birde bu gibi düğünler çoğaldı. Ha.. bir de müslümanlıklarıyla övünüyorlar. Sizin rezil utanmaz. Aşağılıklar....Ey devlet ve Hükümet yetkilileri Allah rızası için bu kepazeliğe el koyun Van'da , Urfa'da , Mardin'de v.s. bu düğünlerde takılan para ve altınlara el koyup hazineye aktarın. Garibanlara harcayın...

Dertli

Mehmet Şimşek bunlar ne kadar vergi veriyorlar...Emekliyi, asgari ucretliyi bırak bunun gibilere bak...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23