• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Artık yüzlerinde maske de durmuyor! Hakan Ural’dan Eda’yı yerin dibine sokan sözler

Yeniakit Publisher
2023-06-15 11:14:00 -

Ünlü oyuncu Hakan Ural, depremzedelerle dalga geçip siyasi mesaj veren sanatçı bozuntusu Eda Ece'yi yerin dibine soktu.

Oyuncu Eda Ece'nin katıldığı bir ödül töreninde depremzedelerle ilgili sarf ettiği "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" sözleri tepkilere neden oldu.

Katıldığı bir ödül töreninde sahneye çıkan Eda Ece, depremzedelerle ilgili söylediği sözlerle tepkilerin odağı oldu. Ece'nin "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" ifadeleri sosyal medyada infial yarattı.

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihlerine atıf yapan oyuncu Eda Ece’nin sözleri masaya yatırıldı.

Eda Ece'nin sözlerine Hakan Ural tepki gösterdi. Ural, "Böyle bir rezalet, böyle bir ayıp olamaz. Tiksindirici" ifadelerini kullandı.

Muhalif olabilir anlarım ama depremzedeler üzerinden bir oy şakası nasıl yapılabilir?" diyen Ural, "57 binin üzerinde insan hayatını kaybetmiş, orada büyük acı yaşanırken bu nasıl olur? Savunması bile bir garip. O ironi depremzedeler üzerinden olmaz, özne yanlış bir kez. İstediğine oy at, bizi ilgilendirmez ama konuyu çarpıtma. Bu nasıl bir espri? Salondaki insanlar da bu korkunç sözlere kahkaha atıyor. Böyle bir rezalet, böyle bir ayıp olamaz. Tiksindirici" ifadelerini kullandı.

Ural, "Bilerek planlanmış, kurgulanmış. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Ukalaca. Gerçekten çok yazık! Oyunuz batsın. Kime atarsa atsın o insanlara oy tasarrufundan espri yapılır mı? Espri yapacak başka şey mi bulamadınız?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih

Yalakalığın prim yaptığı bir ortamda görevini başarıyla yerine getiren Hakan Ural yola devam!!!!!!!

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

BU ZAVALLILAR TÜRKİYENİN EN CAHİL TOPLUMU BUNLARIN TASMASI BARONLARIN ELİNDE BUNLARI KULLANIRLAR İŞLERİ BİTTİĞİ ZAMAN BİR KENARE ATARLAR,,, BUNUN ÇOK ÖRNEYİNİ GÖRDÜK,,, ASIL SİZLER BUNLARDAN DEĞİL PARONLARINI BULUP İSTEDİĞİNİ YAPIN BUNLA BİZLERİ VE SİZLERİ OYALAMA ZMAN KAZANMA VE KAOS YARATIP AYAKTA KALMAK İÇİN YAPAR,,,,,,,,,,,,,,BUNLA İNANIN NE DEDİKLERİNİ BİLE YARIN UNUTURLAR,,,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23