• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Araştırmacı İsmail Nacar: ABD ve İsrail global suikastlar başlatacak

Yeniakit Publisher
2024-08-03 11:02:00 -
Araştırmacı İsmail Nacar: ABD ve İsrail global suikastlar başlatacak

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin şehit edilmesinin ardından golabal katillerin suikast silsilesi başlattığına dikkat çeken Araştırmacı Yazar İsmail Nacar, akit’e yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadeler kullandı.

HABER MERKEZİ

Türkiye’nin ayağa kalkmasından son derece rahatsız olan eli kanlı katillerin, kiralık tetikçileri devreye sokarak benzer karanlık cinayetler işleyebileceğine dikkat çeken Nacar şunları söyledi: “Ortadoğu coğrafyasını yeniden dizayn etmek isteyen ABD ve İsrail derin devleti, İsmail Heniyye’yi Tahran’da katletmekle tetiği çekmiş oldu. Bazı İslam ülkelerinin başında bulunan yöneticilerin gaflet ve ihanetinden de cesaret alan bu vahşi siyonist hamleye tek engel ise İran ve Türkiye gözüküyor. Onun içindir ki; içinde FETÖ’yü de barındıran gladyo, Türkiye’yi yeni bir iç gerginlikle meşgul etmek için bazı suikastlar tertipleyebilir. İlginçtir, ABD’deki yeni haşhaşi reisi de şu son günlerde sık sık ‘Mekke’nin Fethi Uhud mağlubiyetinden sonra geldi’ diyor. Demek istediğim, tıpkı Andrey Karlov suikastında olduğu gibi FETÖ intihar fedailerini devreye sokabilirler. Devlet ve millet olarak daha dikkatli olmamız gereken bir dönemden geçiyoruz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekli

Bir daha cikti aksana yahudi

Yine ABD İran tiyatrosu

İran her zamanki gibi önceki gibi davul zurnayla ey ABD ey israil ey İngiltere ben sırf milletin gazını almak için dünyanın gizunu boyamak dostlar alışverişte görsün diye görünüşte birkaç füze atacağım füzelerin kordinatida şu artık hazirliginizi ona göre yapinki İsrailli kankam dostum zarar görmesin oncekindede 13 gün bekledi ABD İsrail 12 gün rahat rahat hazırlandik demişti. Artık şimdi ABD İsrail İngiltere ne zaman hazır olursa o zaman göstermelik birkaç gaz alma füzesi gonderir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23