• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arap turiste ırkçı saldırılar vatana ihanettir

Yeniakit Publisher
2022-07-28 10:29:00 -
Arap turiste ırkçı saldırılar vatana ihanettir

Zillet ittifakı ve fondaş medyanın özellikle Trabzon üzerinden Arap turistlere yönelik çirkin aşağılamaları ve kışkırtmaları, zengin Körfez ülkelerinden gelen Arap turistlere hizmet veren turizmcileri de rahatsız etti. Turizmci Ömer Kaya, bozgunculuğu muhalefet sananların ülkemize yapılan tüm yatırımları baltaladığı gibi şimdi de Suriyeli ve Afgan mültecileri bahane edip, zengin Arap turistlere saldırdıklarına dikkati çekerek, “Ülkemize milyarlarca dolar getiren turistleri kaçırmaya çalışmanın vatana ve millete ihanettir” dedi.

Muhammet Kutlu  Ankara

Zengin Körfez ülkelerinden gelen Arap turistlere hizmet veren turizmciler, zillet ittifakı ve ittifakın yurt dışından da fonlanan medyasının Arap turistlere yönelik çirkin aşağılamalardan rahatsız. Ortadoğu Seyahat Acenteleri ve İş Adamları Derneği üyesi Şafak Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaya, Akit’e yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ne yazık ki bozgunculuğu muhalefet sanan bir kesim var. Bu kesim, ülkemizde yapılan tüm yatırımları baltaladığı gibi, Suriyeli ve Afgan mültecileri bahane ederek ülkemize gelen zengin Arap turistlere de çirkin iftira ve saldırılarda bulunuyor. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen zengin Arap turistler ülkemize milyarlarca dolar bırakıyor. Bu çevreler bunu bildikleri halde mülteci imajı üzerinden medya organları ve sosyal medyada, ülkemizin misafirperverliğine yakışmayan çirkin saldırılarda bulunuyorlar. Bu çirkin anlayışının etkisiyle Arap turistlere yapılacak herhangi bir saldırının vebali bu kirli muhalefeti tercih edenlerin üzerine olacak. Ülkemize milyarlarca dolar getiren turistleri kaçırmaya çalışmak vatana ve millete ihanettir” dedi.

İş bozgunculuğa dönüştü

Son dönemde özellikle Arap turistlere karşı gösterilen ayrımcı ve olumsuz yaklaşımın elde edilen kazanımları tehlikeye attığına dikkati çeken Kaya, “Başta İngiltere olmak üzere Avrupa ülkeleri ve Amerika, vizeyi kaldırarak Körfez ülkeleri vatandaşlarını ülkelerine çekmek için cazip fırsatlar sunarken, ülkemizde ilginç bir şekilde mülteciler üzerinden iktidara karşı oluşan muhalif anlayış, Arap düşmanlığına dönüşmekte, bu da zengin Arap turistlerin rahatsızlığına neden olmaktadır. İş artık bozgunculuk boyutlarına varmıştır” uyarısında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ofli

Ülkemde bu kadar faşişt insan olduğunu bilmiyordum

kayserili

caydirici ceza vereceksin fasistlere doguduklarina pisman edeceksin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23