• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Araç sahipleri dikkat bu büyük fırsatı sakın kaçırmayın: Sıfır araç almak kolaylaştı! Satmaya başladılar

Yeniakit Publisher
2023-08-14 11:15:00 - 2023-08-14 11:51:47
Araç sahipleri dikkat bu büyük fırsatı sakın kaçırmayın: Sıfır araç almak kolaylaştı! Satmaya başladılar

Araç sahipleri dikkat büyük müjde: Araçları satmaya çalışırken yeni gelişme gerçekleşti! Akaryakıtın etkilediği araç fiyatları, artık uygun fiyata alınabilecek! Düşük fiyata gelecek...

Sıfır araç sahibi olmak isteyen binlerce kişiye sevindiren haber geldi. Bundan sonra sıfır araç almak daha kolay olacak.

Türkiye'de ikinci el veya sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalıyordu. otomobil fiyatları kısa sürede çok pahalandı. Bütçesi yeterli olan ve sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin çektiği sıkıntılar ise saymakla bitmiyordu.

Bayilerde sıfır araç bulamayan vatandaşlar, galerilere gidip aynı aracı yüzde 20 civarında daha pahalıya satın alıyordu. Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere ise sevindirici haber geldi.
Sıfır araç almak isteyenlerin uzun sıralarını ve beklemelerini hafifletmek adına bir dizi önlem alındı.

SIFIR OTOMOBİLLER TESLİM EDİLİYOR

Daha önce tüketicilerin rüyalarını süsleyen bazı markalardaki araçlar fiyatları nedeni ile yanına yaklaşılamasa da, artık daha rahat bulunabilir hale geldi. Sıfır araç almak için bayi bayi dolaşan tüketicilerin telefonları çalmaya başladı.

merhabahaber'e göre: Bazı markalarda, 6 ay beklenen otomobiller için hemen teslimatlar başladı. Markaların düzenlediği sıfır araç kampanyaları da dikkat çekti. Bununla birlikte, yeni modellerin ön satışları da hızla tükendi. Yani sıfır araç sahibi olmak isteyenlerin tek yapması gereken parayı hazırlayıp bayilere gitmek.

İlginizi çekebilir→ Almanya'da ürettiler, Türkiye'ye gelecekti! Ford Explorer üzecek haberi verdi: Ertelendiği söylenen model için yeni detaylar→ TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

İstediğiniz kadar böyle haberler yapın, paramıza yapılan ihanet son bulmadıkça, paramıza dolayısıyla emeğimize, alınterimize değer kazandırılmadıkça ne olursa olsun hiçbir şey ucuzlamayacak! Aksine herşey daha da değerlenecek, pahalılaşacak!

Garip

Düzen değişir. Düzülen deyişmez. Hı hı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23