• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'da feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yeniakit Publisher
2024-08-09 08:34:00 - 2024-08-09 09:37:58
Ankara'da feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

İzmir'den Ağrı'ya doğru giden 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, Ankara'nın Polatlı ilçesinde Olukpınar köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

Polatlı'daki kazada üst geçidin, otobüsün neredeyse tamamını ortadan ikiye biçtiği görüldü. Kazada 9 kişinin hayatını kaybettiği 26 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

"Yolda fren izi yok"

Ankara Valisi Vasip Şahin, yolda fren izi olmadığını ve ilk belirlemelere göre şoförün uyumuş olma ihtimalinin değerlendirildiğini belirtti. Vali Şahin, şoförün de hayatını kaybedenler arasında olduğunu bildirdi.

Görgü tanıdığından ilk bilgi

Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Polatlı'ya gittiklerini belirterek, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük zaten. Otobüs biraz hızlıydı, buraya 3-4 kilometre kala yalpalamaya başladı, sonra köprüye çarptı. Otobüsten fırlayan parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mansur yok

Ermeni Mansur, sırb özgür ve Yunan Ekrem’le Paris’te kum voleybolunu izlemeye gitti. Lütfen Mansur’u aramayın.

Ahmet

Bu tip uyuma faciaları kalitesiz insanların olduğu memleketlerde olur. Hindistanda bir kaza olur 50-100 kişi ölür. Sebep insan kalitesizliği. Çok çocuk yapan aile 10 çocuklu mesela o çocukları ekmekle besler. Eğitemez ahlak terbiye disiplin veremez. İşte böyle şoför olmuş ekmek kafalılar akşam kahveye takılır uyuyacağına içki içer ve uykusunu alamaz gelir tam uyumaması gereken yerde uyur ve 9 masum Canı Katleder onlarca masumu yaralar can mal bir sürü zarara yol açar. Bu tiplerin şoför olamayanı gider hırsız uğursuz olur kaçak elektrik kullanır terörist olur ülkeye her türlü pisliği yapar sonrada Allahtan belasını bulur Cehennemin dibine gider. Allah ülkemizi Hainlerden, doğurup duran İlkel insanlardan kurtarsın İnşallah Allah ülkemizde iyi Müslümanları çoğaltsın Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23