• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara Halk Ekmek'te koronavirüs paniği

Yeniakit Publisher
2020-05-04 23:18:00 -
Ankara Halk Ekmek'te koronavirüs paniği

Virüse karşı tedbirsiz davrandığı için eleştirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde virüs yayılıyor. Ankara Halk Ekmek'te bir personel koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine vardiya arkadaşı 16 kişi karantinaya alındı.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirsiz davrandığı için eleştirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde virüs yayılıyor.

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ankara Halk Ekmek'te çalışan bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Virüse yakalanan kişi tedavi altına alınırken vardiya arkadaşı 16 kişi karantinaya alındı.

Mansur Yavaş sessizliğe gömüldü

beyazgazete'nin haberine göre; her gün milyonlarca insanın ekmek aldığı Halk Ekmek'te yaşanan virüs kabusunun ardından halk tedirgin olurken CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ise sessizliğe gömüldü.

Eleştirilerin odağında

Mansur Yavaş daha önce otobüs seferlerini azalttığı için başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan olmak üzere birçok eleştiri almıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdurrahman

..Mansur baskani cok iyi buluyorum..

Güney Doğulu

Mansur yavaş + Ekrem İmamoğlu = Türkiye Cumhuriyet'inin iki yüz karası. Hani doğruluktan şaşmıyacaktınız. Millet verdiğiniz sözleri unutmadı. Sanal alemde de çarşaf çarşaf yazılı. İşçilere kıyım sizden, sağlıksız ekmek sizden, halkın sağlığıyla oynayıp otobüslere dolduran sizler, yalan dolan sizden. Yeter aldattığınız istafa edin. Halk sizi sevmiyor ve istemiyor.... Ne kadar hak tarafılı sınız???? Göreceğiz sizi..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23