• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ANKA ile ATAK düşman çatlatacak

Yeniakit Publisher
2014-06-05 09:26:00 -
ANKA ile ATAK düşman çatlatacak

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, savunma sanayi projelerini Akit’e anlattı. Yılmaz, “Savunma sanayi projeleriyle ilgili son dönemde en çok merak edilen 3 ana konu var: 1- İnsansız Hava Aracı ANKA, 2- Taarruz Helikopteri ATAK, 3- Uzun Menzilli Füze Sistemi FD 2000” dedi.

Ankara Temsilcimiz Yener Dönmez'e konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Dönmez'in bugünkü yazısı:

Savunma sanayimizdeki gelişmelerle yakından ilgilendiğimi biliyorsunuz.

Siyonist taktik ve yönlendirmeleriyle terör örgütlerinin bir numaralı hedefi olan ülkemizde yerli savunma sanayi çok büyük öneme sahip. 30 yıldır 7 düvelin destek verdiği bölücü terör örgütleriyle mücadelede yerli yazılım ve yerli silahların önemini anlatmak yersiz olur sanırım. Çünkü Türkiye sadece DHKP-C, El-Kaide, PKK gibi silahlı terör örgütlerine karşı mücadele vermiyor. Türkiye’nin asıl mücadelesi kukla taşeron örgütlerin arkasındaki egemen güçlerle. 

Bu çerçevede yeni teknolojik gelişmeler hakkında bilgi almak için milli savunma sanayinin en tepe ismi olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile bir görüşmemiz oldu.

Medyaya pek konuşmayan Savunma Bakanı Yılmaz sağolsun bizi kırmadı ve sorularımızı içtenlikle cevaplandırdı.

Savunma sanayi ve yerli silah teknolojileri binlerce ayrıntıyı, çok geniş alanları içeriyor. Fakat son dönemde en çok merak edilen 3 ana konu var:

1- İnsansız Hava Aracı ANKA,

2- Taarruz Helikopteri ATAK,

3- FD 2000 tipi Uzun Menzilli Füze Sistemi.

Basında bu üç alanla ilgili sürekli çelişkili bilgiler yer aldı ve adeta bir bilgi kirliliği yaşandı, karamsar tablolar çizildi.

Fakat bizatihi Bakan Yılmaz’dan aldığımız bilgilere göre, savunma sanayimiz bu üç kritik alanda son düzlüğe girmiş vaziyette.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23