• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anıtkabir’de protestoya 4.5 yıl, camide soytarılığa özgürlük!

Yeniakit Publisher
2023-03-19 11:06:00 - 2023-03-19 11:07:45
Anıtkabir’de protestoya 4.5 yıl, camide soytarılığa özgürlük!

Yeni Akit Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun "Anıtkabir’de protestoya 4.5 yıl, camide soytarılığa özgürlük!" başlıklı yazısı...

Yeni Akit Gazetesi sorumlu yazı işeri müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Bursa'da Cuma Namazı sırsında yaşanan provokasyona tepki gösterdi.

Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

28 Şubat sürecinde, Anıtkabir’de “Kuran-ı Kerim’i göstererek protestoda bulunan” Mahmut Kaçar’a 4.5 yıl hapis cezası verilmişti..

Küfür yoktu..

Hakaret olarak nitelenecek bir kelime kullanılmamıştı..

Gerekçe, “10 Kasım günü, devletin üst düzey yetkililerinin, saygı duruşunda bulunduğu bir anda, sen nasıl konuşursun. O saygı törenini nasıl bozarsın” idi..

O günden bu yana, Anıtkabir’deki törenlere de, 10 Kasım günleri sokaktaki hayatın duracağı şekilde yapılan hareketsizliklere de, kimse itiraz etmiyor..

Kimse, 10 Kasım günleri 9’u 5 geçe, kimi yerlerde bir dakika, kimi yerlerde iki dakika hareketsizliğini bozup, yürüyemiyor, konuşamıyor, araçta ise, gaza basamıyor..

Bu baskıya, bu dayatmaya alkış tutanlar, son yıllarda farklı bir saldırıyı daha başlattılar..

Camilere geliyorlar.

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

ilgili kişinin kesin deliller ile Allahın gökten indirdiği tüm kitapları uyulması zorunlu şeriatlarını ve son elçisi Hz Muhammed SAV i nasıl tanımladığı meclis zabıtlarında ve zamanın ders kitaplarında mevcuttur Bu imanlı bir kişinin ağza alınmayacak Allahın açık ayetlerinin inkarını içeren yaptığı tanımlar ve icraatler dikkate alındığında islam dininden huruc ettiği ve kendine bir yol çizdiği açıktır. Geçen mahkemelik olan bir kişinin belgeleriyle mahkemeye sunduğu ve ateist olduğu kabul görmüş ve beraat etmiş olduğu bildirildi Camiler Allah yolunda olan müminlere evet rahmet okuma yeridir bununla birlikte Allahın ayetleride mevcuttur Allah düşmanlığı yapanlara düşmanlara lanet ve beddua okumada yeridir Bu kıstası hiçbir devlet yasası belirleyemez gerçek hüküm koyucu bu ayırt edici hükümleri bildrmiş Din zaten bu iyilik ile kötülüğü ayırt etmek için vardır dostu düşmanı ayırmak içindir. Aldanmamak içindir. Dinsizliği seçen şirk koşmuş olur buda islamda Allahın sıfatlanması ile pisik hükmünde olmaktır. Allahın başka hükümleride bunlarla dostluk yapanlar onlardan olur bunlara boyun eğenlerde şirk koşanlardan olur şeklindedir Ayrıca kadın olsa cehenneme sürükeyeceği ve evlenilemeyeceği uyarıları vardır. Allah hristiyanlıktada aynı hükmü bildirmiştir Şirk koşana cenneti haram kılmıştır. ve islamdaki başka bir kuralda kişi sevdiği ile beraberdir en yakın akrabaları olsa küfredene dinsizliği seçene sevgi beslenilemeyeceği bildirilmiştir

İ. Keskin

Haydaaa.. şu seçim zamanı yatıştırıcı olunnacak yerde... Sertlikte hiç bir kazanç yok. Benzine ateşle gitmeyiiin! Bazılarımızın pervasız gazlamaları ülkenin temelini teşkil eden varlığı kırıyor, incitiyooooor! 'Boğaz dokuz boğum' ise hassas zamanlarda sen kırk boğum yap!.' Artı geç ama..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23