• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Android: Aynı anda iki WhatsApp hesabı kullanmak

Yeniakit Publisher
2016-04-26 23:07:00 -
Android: Aynı anda iki WhatsApp hesabı kullanmak

Android cihazımızda birden fazla WhatsApp hesabını nasıl kullanabiliriz.

Android cihazınızda birden fazla WhatsApp hesabını kullanmak için OGWhatsApp adında bir uygulamadan yararlanacağız. Bu özel durum birçok insanın ihtiyacı olabiliyor. Örneğin, dual SIM kullanılan cihazlarda bu önemli bir gereksinim haline dönüşebilir ya da arkadaş çevrenizde ve aileniz arasında akıllı telefona erişimi olan bir tek sizseniz yine birden fazla WhatsApp hesabına gereksinim duyabilirsiniz.

Örnekler çoğaltılabileceği gibi biz bu methodun nasıl uygulunacağına devam edelim. Android’de bunu başarmanın birçok yöntemi var ve tıpkı burada olduğu gibi hepsinin Root erişimi gerektirdiğini hatırlatalım. İlk adım olarak OGWhatsApp uygulamasını cihazınıza kurmanız gerekiyor. Bu uygulama aynı anda iki numarayı kullanmanızı sağlayacak. Bu uygulamanın özellikleri bununla sınırlı değil. WhatsApp uygulamasının logosunu değiştirebiliyor ya da sohbet yedeğini kaydedebiliyor veya yükleyebiliyor. Bu link kullanarak uygulamayı cihazınıza kurun. OGWhatsApp – Android.

Aynı Anda 2 WhatsApp Kullanmak

Daha sonra ise WhatsApp konuşmalarınızın bir yedeğini oluşturun.

Aynı Anda 2 WhatsApp Kullanmak

Şimdiyse WhatsApp üzerinden Ayarlar sekmesine geçin ardından Uygulamalar -> WhatsApp yolunu izleyin ve cihazınızda saklanan WhatsApp verilerini temizleyin. Bu buton genelde “Depolama” başlığının hemen altındaki tuştur. Bunu yapmadan önce yedeği aldığınızdan emin olun.

Aynı Anda 2 WhatsApp Kullanmak

SD kartınızın içinden WhatsApp dosyasını bulun ve ismini OGWhatsApp olarak değiştirin.

Aynı Anda 2 WhatsApp Kullanmak

OGWhatsApp uygulamasını açın ve içinden kullanacağınız diğer numarayı girin ve eşitleyin. Bu işlemi de gerçekleştirdikten sonra artık cihazınızda iki farklı numaraya ait WhatsApp olacak. Adımları takip ettiğiniz takdirde bu methodu kullanmanız birkaç dakikanızı alacaktır. Aynı anda 2 Whatsapp kullanmak için oldukça pratik bir yöntem ve umarız işinize yarar.

 

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2016/04/26/android-ayni-anda-2-whatsapp-kullanmak/

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23