• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anayasa teklifi orada Kılıçdaroğlu nerede? Ahmet Davutoğlu adresi karıştırdı

Yeniakit Publisher
2022-10-11 14:31:00 -
Anayasa teklifi orada Kılıçdaroğlu nerede? Ahmet Davutoğlu adresi karıştırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başörtüsü meselesini 'gelin anayasal düzeyde çözelim' teklifini değerlendiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masadaki ittifak ortağı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'destek ver' diyeceğine rotayı şaşırarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Bu tarihi fırsatı kaçırma' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla gündemi değerlendirdi. Konuşmasında konuyu gündemdeki başörtüsü meselesine getiren Davutoğlu, rotayı şaşırarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yağacağına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaptı.

'Erdoğan bu fırsatı kaçırmasın' dedi

Davutoğlu, AK Partili yöneticilere ve başörtüsü mağduriyeti yaşayan kadınlara seslenerek anayasal düzenleme çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa teklifi yaptığını unutan Davutoğlu "Lütfen Sayın Cumhurbaşkanına bu tarihi fırsatı kaçırmamak gerektiğini anlatınız. Bu kez yüreğinizin sesini dinleyin ve bu sorunun tam bir toplumsal mutabakat ile çözülmesine katkıda bulununuz ki tarihi bir sınavı hep beraber aşabilelim" dedi.

Rotayı şaşırdı

Ancak Anayasal düzenleme teklifini zaten Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme getirdi. Davutoğlu'nun burada 6'lı masadaki ittifak ortağı Kemal Kılıçdaroğlu'na teklife 'destek ver' demesi gerekiyordu. Davutoğlu ise Kılıçdaroğlu'na sesleneceğine rotayı şaşırarak teklifi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

BAŞ ÖRTÜSÜ VE ALEVİLER İÇİN YAPILANLARDAN KİM RAHATSIZ .ASIL SIKINTILARI AİLE YAPISINI KORUMA KISACA LGBTİ

Eren

Onun rota zaten şaşık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23