• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Altın ve toprak alın' çağrısı yapan Ramazan Kurtoğlu'ndan çok önemli uyarı: Bunu yapmazsak anahtarı teslim ederiz

Yeniakit Publisher
2021-11-25 11:09:00 -
'Altın ve toprak alın' çağrısı yapan Ramazan Kurtoğlu'ndan çok önemli uyarı: Bunu yapmazsak anahtarı teslim ederiz

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, döviz artışları sonrası yaşananlara ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, yaşanan ekonomik süreçle ilgili çarpıcı uyarılar yaptıı

Altın ve toprak konusunda yatırımlarıyla ses getiren Ramazan Kurtoğlu, Türk halkının çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.

BBN Türk kanalında konuşan Kurtoğlu, "Arjantin'e oynanan oyunun bize de yapılmaya çalışıldığını görüyoruz. Ayşe Teyzeme, Fatma Teyzeme ve Muharrem Amcama söylüyorum. Hepimiz sıkıntı içerisindeyiz. Ama bizi başkası filan kurtarmayacak. Bu vakaları ve şikayetleriniz hepsi doğru. Ama her doğrudan sonuç çıkmaz. Uhulet ve suhulet ile akıl üstüne akıl koyarak bakacağız. Türkiye buradan üretimle çıkar. Türkiye'yi ABD, Çin kurtarmayacak. Bizi biz kurtaracağız. Bunun yolu fedakarlıktan geçiyor. Kendi kendimize kurtulmayı öğrenemezsek Türkiye'nin anahtarını teslim ederiz. Dökmeden, kırmadan çare bulmanın yoluna bakacağız. Ümit ederim hükümet bu anlamda kulvar değişikliğine gider. Gübrenin mesela dolar sıçramasından sonra nereye gittiği belli değil. Bill Gates'in istediği olma yolunda ilerliyor. Protesto etmek en tabii hak, ama vandalizme varan bir protesto olmamalıdır. Bu ülkeden gideceğimiz başka bir ülkemiz yok. Biz Suriye gibi olamayız" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emekl

faizi düşür peki şu ana kadar bankalarda mevduatını tl olarak tutan milyonlarca vatandaş kaybetsin ancak dolar ve altına geçenler kazansınmı amaç bumu ülke fakirleşsin yabancılar sudan ucuz ülkeyi kapatsın amaç bumu eflasyon dolar bazında artsın amaç bumu 100 bin tl param var mevduatta bugün itibariyle tl den kaçanlar sınıfına gireceğpim vergi ödemeyene af cezalara af tl dolara geçenlere yüksek kar namuslu vatandaş vergisini ödemiş cezasını ödemiş mevduatta tl tutan vatandaşa ceza

Oğuz Han

Birikimlerimi Türk lirasında tuttuğum için kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum. Bir ülkenin parası kağıt seviyesine inermi? Yöneticilerimiz uyuyormu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23