• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ünlü isim İslam Memiş'ten Araç sahipleri için uyarı: Arabamı satıp 1+1 konut aldım

Yeniakit Publisher
2023-08-21 19:29:00 - 2023-08-21 19:31:41
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ünlü isim İslam Memiş'ten Araç sahipleri için uyarı: Arabamı satıp 1+1 konut aldım

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar, euro, altın ve piyasalara ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanırken “Arabamı satıp 1+1 ev aldım” diyen yatırım uzmanı İslam Memiş araç yatırımı ile ilgili ilk defa konuştu! Konut fiyatlarının artmasının ardından arsa alan vatandaşlara önemli uyarılar sonrası “Artık o devir kapanıyor deyip açıklayarak yatırımcıya önemli bilgiler verdi. Ünlü ekonomist İslam Memiş, Araç sahiplerinin merakla beklediği araç sahipleri için son değerlendirmesini paylaştı. İşte öngörüsü!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş YouTube hesabı üzerinden paylaştığı yeni video da yatırım amaçlı araç alanlara seslendi. “Artık o devir kapanıyor” diyen İslam Memiş yatırım anlayışının değişeceği yeni döneme dikkat çekerek fiyatlardaki düşüşe vurguda bulundu. Her yatırımcının yeni dönemde bilmesi gereken işte o detay…

Akaryakıt fiyatlarındaki artış araç alımlarında zam olarak yansıyor. Benzin ve motorindeki zamlar durdurulamazken sıfır otomobil almak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber İslam Memiş'ten geldi.

İslam Memiş otomotiv sektöründe görülen fiyat düşüşünü fırsat bilen yatırımcıya seslendi. Araç alım dönemini ihtiyaçtan daha çok yatırım amaçlı değerlendirmeye çalışanlar için “Stokçuluk ve fırsatçılık fiyatlaması ile kur artışındaki fiyatlamaya dikkat edin” diyerek iki kavram arasındaki ayrıma dikkat çekti.

Para Piyasaları Uzmanı Memiş altın ve dolar piyasalarına yönelik tahminlerini güncellemeye devam ediyor. Öte yandan son yıllarda yatırım aracı olarak görülmeye başlayan bir diğer sektör olarak araç alımına değinen önemli bir açıklamada bulundu. Yatırım amaçlı araç alacaklara “Dönemi bitmiştir” diyerek önemli konuların altını çizdi.

“YATIRIM AMAÇLI ALIM DÖNEMİ BİTMİŞTİR!”

İslam Memiş YouTube platformu üzerinden paylaştığı o videoda şu sözleri kullandı: “Otomotiv sektöründe başlayan enflasyonist ortam stokçuluk ve fırsatçılık fiyatlaması ile birlikte kur artışı nedeniyle oluşan fiyatlamayı birbirinden ayırt etmek gereklidir. Yatırım amaçlı olarak yapılacak araç alım dönemi artık bitmiştir.”

BEKLENEN DÜŞÜŞ TRENDİ BAŞLAYACAK!

Herkesin elindekini satmak için mücadele içinde olduğu bir dönemden ikinci el araç piyasalarında fiyatların normalleştiği bir döneme hızla giriş yapılıyor. Uzmanlar özellikle yıl sonuna işaret ederek Bakanlık tarafından uygulanan hamleler ile birlikte fiyatlarda başlayan düşüşün bir alım fırsatı olarak görüyor. Özellikle faiz ve borsada yaşanan yeni gelişmelerin sıfır araç fiyatlarında olduğu kadar ikinci el cephesinde de fiyat düşüşlerinin tetikleneceği ifade ediliyor.

“ARABAMI SATIP 1+1 EV ALDIM”

İslam Memiş konuşmasının devamında kendisinin yatırım aracı olarak geçtiğimiz ay konut satın aldığını ifade eden şu paylaşımda bulundu: “Döviz kuru nedeniyle sıfır araçların fiyatının normalleşmesi farklı bir durum, ikinci el araçların düşüşünü sürdürüyor olması farklı bir konudur. Bu iki farklı güncel gelişmeyi ayrı olarak değerlendirmek gerekir. Geçtiğimiz ay aracımı satarak 1+1 ev almıştım. Bu kararımdan dolayı halen memnunum” diyerek sözlerini tamamladı.

 İlginizi çekebilir→ Her tahmini tutan İslam Memiş'ten çıldırtan tahmin! Bu kez altını, doları değil: Araç sahipleri buraya! Güzel şeyler olacak→ TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dobroski

Demek oluyor ki evleri satip araba alacaz tiyo vermiş arabalar tekrar uçuşa geçecek geçen sene aldığım araç 5 katı primlendi evler 2 katı düşse nereye düşecek evlerde düşecek düşerse kredi yok bişey yok şuan bende aracimdan memlunum

Mehmet Altun

Yav hehe bu adam altın piyasasını birakıp şimdide araç ev piyasasına mı başladı bu adam insan ları yönlendirip piyasayı allak bullak ediyor kendisi kazanıyor piyasayı etkiliyor altın yükselecek bizim millet koştur koştur altına yöneliyor piyasa ucuşta Allah aşkına buna müsade etmeyin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23