• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten uyarı! Az önce duyurdu: Altın için '28 Mayıs alarmı'! Tahmini olay oldu

Yeniakit Publisher
2023-05-21 12:52:00 - 2023-05-21 17:39:18
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten uyarı! Az önce duyurdu: Altın için '28 Mayıs alarmı'! Tahmini olay oldu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş peş peşe tweet'ler atarak yeni yorumlarda bulundu, çok çarpıcı ifadeler kullandı. Altını olanların dikkatli olması gerektiğini söyledi, tahminleriyle ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Gram altın, dolar, euro kuru derken İslam Memiş onu da bildi... Son dönemde isabetli tahminleriyle tanınan Memiş, gram altında alım için vatandaşların beklemede kalması gerektiğini belirttiğini ifade etti. Öte yandan Altın fiyatlarında ons bazında gerilme meydana geldi.

Gram altın, dolar, euro kuru derken İslam Memiş onu da bildi... Son dönemde isabetli tahminleriyle tanınan Memiş, iki haftadır herkesi uyarıyordu. Alan aldı, almayan ise kaybetti. İşte İslam Memiş sinyalini haftalar önce verdiği flaş gelişmeyle ilgili yeni yorumları...

İslam Memiş, "finansal tufan" diyerek uyarılarda bulundu. Memiş, "Resesyon ve işsizlik krizine hazır olun" demişti. Yeni açıklamalar geldi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önünde sonunda söylediğinin çıkmasıyla ün kazandı. Özellikle gram altın konusunda isabetli tahminleriyle bilinen Memiş ilerleyen dönemde diğer yatırım araçlarıyla ilgili de çarpıcı yorumlarda bulunmaya başlamıştı. Haber Global'in aktardığı haberde: 14 Mayıs'taki seçimlerden önce fahiş fiyattan gram altın alımı yapıldığına dikkat çeken İslam Memiş, ikinci turdan önce aynı hatanın yapılmaması yönünde yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş'in gram altınla başlayan serüveni, sonrasında sırasıyla gümüş, euro dolar paritesi, ons altın, euro, sterlin ve dolar yorumlarıyla genişledi.

Ancak İslam Memiş bir süredir yoğunluğunu bir başka yatırım aracına vermişti. Sürekli yorumlarında oraya dikkat çekiyordu. Sonunda söylediği oldu.

İşte İslam Memiş'in yeni isabetli tahmini ve peşinden yaptığı dumanı üstünde yorumları...

Muharrem İnce'nin 'Çekiliyorum' açıklamasıyla Borsa İstanbul çılgınlar gibi yükselmeye başladı.

İslam Memiş bunu bir süredir söylüyordu ve beklenen oldu. Bu artışın ardından İslam Memiş peş peşe tweet'ler atarak yeni yorumlarda bulundu, çok çarpıcı ifadeler kullandı.

"Zamanında alan kazandı. Güzel. O kazanç devam edecek. Ancak ilk kez alacaklar hesabını iyi yapmalı. Benim sıralamam borsa, euro, sterlin, TL. Benim sepetim bu. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Borsa yüzde 5 yukarıda. Borsayı tercih eden kazandı.

İki haftadır ısrarla borsa diyorum. İki haftadır bankadan dolar, altın veya gümüş alan kaça satacağına bir baksın şimdi. Bir de dönsün borsaya baksın.

Biçtiğinden memnun olmayan, dönüp ektiğine bakacak.

Bugün serbest piyasalarda gram altın 1475 lira, gram gümüş 18.62, dolar 21.74, euro 23.72 liraya yükseldi.

İki haftadır onlarca kez uyardım. Herkes kendi tercihini yaptı. Çok üzülen olacak. Onlar için artık yapılacak bir şey yok. Artık sessiz moda geçme vakti. Selametle."

Diğer Para Piyasaları Uzmanları altın fiyatlarında bilinçli olarak yönlendirme yapıldığını ifade ederek uyarılarda bulunuyorlar. Öte yandan Toplumda çakma olarak da telaffuz edilen imitasyon takılara rağbet arttı. Piyasada esnaf talepten bir hayli memnun. Düğün sezonu başladı, altın fiyatları dalgalı. Altın fiyatlarının yükselmesi, gerçek altınla bire bir aynı görüntüye sahip imitasyon takılara rağbeti artırırken bu takılar da fiyatlarını katladı.

İmitasyon takılara rağbeti artırırken bu takılar da fiyatlarını katladı. 

İlginizi çekebilir→ Ne altın ne dolar ne euro para piyasaları 'seçim belirsizliğini' yönetecek: Puan desteği, rakam önemli→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir→ Seçim sonrası dolar kuru: 19,81 TL! Merkez Bankası'nın kararı bekleniyor! Döviz kuru: Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar?→ TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf

Ben bu rakamlara almam diyor. Dahada düşecek bekleyin. Ardından yükseliyor. Alan kazandı diyor. Nasıl bir oyun bu yaaa.

Vatan Sevdalısı

Sayın İslam MEMİŞ Malesef Malesef Senin Tahminlerin Hiç Tutmuyor O Yüzdende Hiç Kimsenin Senin Tahminlerine Ve Yorumlarına İtibar Ettiğini Hiç Sanmıyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23