• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın fiyatları! Parasını oraya yatıranlar, altında fırsatı kaçırmayın! Hızlı değişim hareketi başlaması mümkün

Yeniakit Publisher
2023-07-27 20:21:00 - 2023-07-27 21:05:27
Altın fiyatları! Parasını oraya yatıranlar, altında fırsatı kaçırmayın! Hızlı değişim hareketi başlaması mümkün

Ekonomist ve altın uzmanı Tunç Şatıroğlu konuyla ilgili çarpıca açıklamalar yaptı. ALTIN ALACAKLAR ZAMAN KAYBEDİYOR. Altındaki tarihi rekorlar patladı, patlamaya kırılmaya devam edecek, durdurulamıyor! Gram altın fiyatı Fed faiz kararı ile sıçradı: ‘Hızlı hareketlerin başlaması mümkün’ diyerek uyardılar: Yıl sonuna kadar o seviye aşabilir… ABD’li dev banka ons altın için 2024’te rekor seviyelere ulaşacağını tahmin ederken, Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner ise gram altın için 1800 TL tahmininde bulundu. İşte güncel gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Dövizdeki yükseliş sebebiyle rekor artış gerçekleştiren altın her tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz yükseltse de kademeli olarak sert yükseliş gerçekleşmediği için altında artış devam ediyor. Yatırımcılar Temmuz ayı için FED kararını beklerken altın alıp satmanın doğru tarihini araştırıyor. Ekonomist ve altın uzmanı Tunç Şatıroğlu konuyla ilgili çarpıca açıklamalar yaptı.

ALTIN ALACAKLAR ZAMAN KAYBEDİYOR

Altındaki tarihi rekorlar kırılmaya devam edilirken gözler FED’e çevrilmişti. FED kararı öncesi 25 baz puan artışın neredeyse kesin olduğunu belirten Şatıroğlu’nun tahmini doğru çıkmıştı. Şatıroğlu altın düşerse farklı bir sebepten düşecek demişti.

FED kararının ardından hareketlilik olacağını belirten Şatıroğlu altın borcunuz olmasın açıklamasını yapmıştı. Altında FED kararı sonrası 1950 dolar üzerinde seyrederse hedefin 2000 ya da 2050 dolar olduğunu söylemişti. 1950’nin altında kalırsa sat sinyali olarak yorumlanmıştı. Bugün 1982 dolara kadar çıkan altının ons fiyatı şuanda 1946 dolarda seyrediyor yatırımcıların Cuma günü hareketleri dikkatli izlemesi gerekiyor.

Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner ise

Altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini de paylaşan uzman isim, "Özellikle gıda ve petrol fiyatlarının yüksek seyretmesi enflasyonist beklentileri körüklerken, altın ve gümüş gibi değerli metallerin fiyatlarını arttıracaktır. Ons altının 2000 dolar seviyelerine doğru hareketlerin hızlanması beklenebilir. Gram altın tarafına baktığımızda ise, önümüzdeki süreçte hızlı hareketlerin başlaması ve 1800 TL seviyelerini görmesi mümkün” değerlendirmede bulundu.

İlginizi çekebilir→ Bilim insanlarından tahmin, peş peşe uyarılar: Asıl sıcaklar bu ay geliyor öngörüsü! Şok o sözler→ TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

garip

Heralde zengine akıl veriyon hoca fakat onların akla ihtiyacı yok. Vereceksen emekliye birkaç kilo soğan verde hayrın dokunsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23