• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altay Bayındır isyan etti! Forma hasreti ne zaman sona erecek?

Yeniakit Publisher
2024-09-17 14:25:00 -
Altay Bayındır isyan etti! Forma hasreti ne zaman sona erecek?

Manchester United’da sadece 1 resmi maça çıkan Altay isyan etti. Daha fazla süre almak isteyen Milli kaleci Altay Bayındır formayı alabilmek için çok çalıştığını söyledi.

Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır formaya hasretine son veriyor. En son geçen sezon Newport County karşısında oynanan FA Cup mücadelesinde forma giyen Altay, Barnsley karşısında sahada olacak. Manchester United forması ile ikinci resmi maçına çıkacak Altay, daha fazla forma giymek istediğini belirterek, kulübeye mahkum kalmasına isyan etti.

Her zaman sıkı çalıştığını ve forma şansı beklediğini belirten Altay, "Geçen yıl uzun bir süre şans bulamadım, sadece bir maç oynadım. Ve bu benim kişiliğim için yeterli değil ama hayatta her şey olabilir. Sadece odaklanmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir ve bu hayatta her şey değişebilir” şeklinde konuştu.

Daha fazla forma şansı beklediğini ifade eden Altay sözlerine şöyle devam etti:

"Her maça hazır olmanız gerekiyor çünkü yıl içinde çok sayıda maçımız var ve ne yaptığınızın bir önemi yok," diye ekledi. "Kötü oynayabilirsiniz, bitti. İyi oynayabilirsiniz, bitti. Bir sonraki adım, bir sonraki adım, her zaman bir sonraki adım. Ben böyle düşünüyorum ve her zaman çok çalışacağım.

Altay, şans bulması durumunda elinden gelenin en iyisini yapacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23