• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alparslan Büyük Selçuklu'da yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü ne zaman, hangi gün? Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm

Yeniakit Publisher
2022-12-05 18:08:00 - 2022-12-05 18:50:06
Alparslan Büyük Selçuklu'da yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü ne zaman, hangi gün? Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm

TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizis, tarihi sahneleri, olay örgüsü ve oyuncularıyla oldukça beğeniyle takip ediliyor. Barış Arduç, Kayra Zabcı gibi ünlü isimlerin rol aldığı yapımın bir süredir yeni bölümleri ekrana gelmiyor. TRT'de Pazartesi günlerine damga vuran 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde ayrılıklar yaşandı ve diziye dahil olanlar oldu. Her hafta pazartesi akşamları zirvede kapatan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 37. bölümü için araştırmalar hız kazandı. Normal şartlarda Pazartesi günü saat 20:00’da Alparslan Büyük Selçuklu ekranlara geliyordu. Peki Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm var mı, yok mu, neden yok? İşte, dizisiyle ilgili yaşanan son gelişmeler…

TRT1’in yayın akışında her hafta Pazartesi günü yerini alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son iki haftadır yayınlanmaması merak konusu oldu. 37. bölümün yayına geleceği tarih ise dizi severler tarafından araştırılıyor. Zengin oyuncu kadrosu ve tarihi senaryosuyla kısa sürede izleyicilerin gönlünde taht kuran Akli Film imzalı dizi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç, Öykü Gürman, Mehmet Özgür, Uygar Özçelik gibi isimler yer alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yayınladığı haberine göre, Aslan Yusuf rolünü canlandıran Umut Karadağ diziden ayrılıyor. Dizinin son olarak yayınlanan bölümünde Alparslan Abbasi Halifesinin karşısına çıkmış ve Büveyhilerin Hacerülesved’in çalınan büyük parçasını ele geçirdiği bilgisini öğrenmişti. Heyecan dolu aksiyon sahnelerinin yaşandığı dizinin neden yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü neden yok? İşte Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili son durum…

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU BUGÜN VAR MI YOK MU?

TRT'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu her pazartesi akşamı ekrana geliyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bugün yeni bölümleriyle ekranlara gelmeyecek. TRT1’in yayın akışına göre fenomen yapım 6 Aralık gecesi saat 00:00’da tekrar bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Alparslan Büyük Selçuklu neden yok?

Sedat İnci’nin rejisi ve Emre Konuk’un etkin senaryosuyla ekrana gelen dizi  TRT1’in yayın akışına göre bugün saat 20:00’da Gönül Dağı özel bölümü yayınlanacak. Hemen ardından Dünya Kupasında son 16 mücadelesinde oynanacak Brezilya Güney Kore maçı yayınlanacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan tarihî ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman? Dizinin yeni bölümü: TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 37. bölümü 12 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinde Barış Arduç ve Kayra Zabcı oynuyor. Alparslan karakterine Barış Arduç hayat verirken Kayra Zabcı ise Seferiye Hatun’u canlandırıyor. Bunun yanı sıra Öykü Gürman, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Uygar Çelik gibi isimler Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyor. TRT 1 yayın AKIŞI Alparslan....

5 ARALIK TRT 1 YAYIN AKIŞI

02:15 Şehirden Uzakta

03:15 Uyanış: Büyük Selçuklu

05:40 Benim Adım Melek

08:45 Bu Toprağın Sesi

10:30 Alişan ile Hayata Gülümse

13:15 Yeşil Deniz

17:00 Ana Haber

17:55 İddiaların Aksine

18:00 Japonya - Hırvatistan

20:00 Gönül Dağı

22:00 Brezilya - Güney Kore

Alparslan Büyük Selçuklu'da neler oluyor? Diziye veda edenler

Yeni bölümlerinin yayınlanması için adeta gözlerinin arama motorlarında olduğu Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölecek mi? Sorusunun yanıtı araştırılıyor.
Erdinç Gülener Alparslan Büyük Selçukludan ayrılacak mı? Sorusu olacağa benziyor. Öte yandan Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümleri yayınlanmaması sonrasında diziden ayrılacak 2 bomba karakter, dizi nereye gidiyor dedirtiyor. Geçtiğimiz sezon bir yana dursun Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonunda adeta izlenme furyaları koparırken, son zamanlarda dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması üzerine ve akabinde de 2 oyuncunun ayrılık haberlerinin medya kulislerinde dolaşması ile birlikte izleyici adeta şoka girerken, bunlardan ilk isim Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey karakterini bizlere tanıtan Erdinç Gülener olmakta. Herkes Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölecek mi? Erdinç Gülener ayrılacak mı sorusunun yanıtını ararken, karşısına son dakika yeni bir bomba çıkıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ne zaman ayrılacak? Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre;

Dizinini ilk bölümünden beri kemik oyuncusu olarak bilinen Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey’i Erdinç Gülener’in ayrılacağı kesinleşti. Dizinin ilk bölümünden beri oyuncu kadrosunda yer alan Erdinç Gülener’in diziden ne zaman ayrılacağı konusu netleşmemişken, yayınlanan son bölümü sonrasında Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölecek mi sorusunun yanıtı olarak karşımıza çıkan yanıt evet oluyor. Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey’i eğer ki dizinin ilk bölümünde senaryo gereği ölerek diziye veda etmez ise birkaç bölüme bu ayrılığın tamamlanacağı bildirildi.

Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey’in akabinde diziye Yusuf karakteri ile tanınan oyuncu Umut Karadağ’da vedasını sunacak. Öyle ki dizide ayrılık fırtınalarının kopmasına Alparslan Büyük Selçuklu Yusuf’u da dahil olacak. Senaryo gereği ayrılık vaktinin geldiği öğrenilen karakter Yusuf’u canlandıran Umut Karadağ çok kısa süre içerisinde diziden ayrılacak.

Ayrılanların yeri dolacak

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri yayınlanmıyor. Ancak kaybettiği reytinglerini geri kazanması için senaryonun daha heyecanlanması gerektiğini düşünen senaristler diziye yepyeni bir karakter eklemeyi planlıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Celal kimdir? Sorusu dizinin merakla beklenen yeni bölümünde yanıtını bulacak iken diziye yeni bir heyecanı sunacak olan oyuncu ise Alican Okumuş olarak açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ve Yusuf karakterinin ayrılması ile birlikte diziye yeni can olarak Celal Karakteri dâhil olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri merakla beklenirken, dizi yeni bölümü ile 12 Aralık’ta ekranlarda olacak.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23