• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'da koronavirüs sebepli ölüm şoke etti! İrfan Can İzmit'te defnedildi

Yeniakit Publisher
2023-08-18 18:51:00 - 2023-08-18 18:52:33
Almanya'da koronavirüs sebepli ölüm şoke etti! İrfan Can İzmit'te defnedildi

Almanya'da fenalaşınca hastaneye klaldırılan İrfan Can adındaki vatandaşın koronavirüs testi pozitif çıktı. 2 gün önce hayatını kaybeden Can, memleketi İzmit'te toprağa verildi.

Almanya'da, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden İrfan Dinç, memleketi İzmit'te toprağa verildi.

Almanya'da yaşayan İrfan Dinç, yaklaşık 10 gün önce fenalaşıp, hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tahlillerde Dinç'in Covid-19 testi pozitif çıktı.

Memleketi İzmit'te defnedildi!

Tedavisi sırasında durumu kötüye giden Dinç, 2 gün önce hayatını kaybetti. DHA'nın haberine göre evli ve 2 çocuk babası olan İrfan Dinç'in cenazesi, işlemlerinin ardından dün sabah memleketi İzmit ilçesine getirildi.

Dinç'in cenazesi, dün ikindi namazının ardından kent mezarlığında toprağa verildi.

Gurbetçi İrfan Can 66 yaşındaydı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl.....

Isde efendim bana gülerler bu havada !!Gülsün kardesim,gülen gülebilir.siz rahatsizlaninca ve ötekiler gelip o gülenler mi bakacak?Lütfen .Henüz bu virüs hala tehlikeli..Hicbir hastalik bitmez,bunu kafaniza sokun,sadece form degi$tirir!!

Leyl.....

Simdi disarisi 42C° ,supermarket 18 derece,AVM ´ler yine buz gibi isde tam da bu isi farkliliklari sizi VIRÜSLERE KARSI ZAYIF YAPAR.O zaman mutlak yanimiza bir hirka alacagiz,yavrularimizi da ona göre giydirecegiz markete götürecek isek.Virüsler isi farklarinin zayif düsürdügü kisileri severler.Bagisikligi düsüren sey kötü uyku, unlu seker ve isi farklaridir.Leblebi,ceviz ,findik ,kuru incir tüketelim.Halis sütden yogurt tutalim.Günese isigi alalim lütfen.Kapali hanimlarimiz ellerinizin icinden dahi avuc iclerinden dahi günes isigi alabilirsiniz.Mümkün mertebe Aile konseptli cay bahceleri ,sadece hanimlar icin yayginla$tirilmalidir.Sadirvan ve bahce düzenlemeleri.Ayaklar topraga bassin.cIKIN BU REZIDANS HAYATINDAN!Binalardan asiri klima kullanimindan,lütfen !
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23