• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya’da darbeciler hâkim karşısına çıktı

Yeniakit Publisher
2024-05-22 07:55:00 -
Almanya’da darbeciler hâkim karşısına çıktı

Almanya'da darbe planı yaptıkları ve terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla Aralık 2022'de düzenlenen operasyonda yakalanan "İmparatorluk Vatandaşları" örgütünün elebaşları oldukları öne sürülen 9 sanığın yargılanmasına Frankfurt'ta başlandı. Federal Savcılık, bu kişilerin özgür demokratik temel düzeni reddedip ülke yöneticilerini şiddet yoluyla devirmeyi planladıklarını iddia ediyor.

Almanya'da darbe planı yaptıkları ve terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla Aralık 2022'de düzenlenen operasyonda yakalanan "İmparatorluk Vatandaşları" örgütünün elebaşları oldukları öne sürülen 9 sanığın yargılanmasına Frankfurt'ta başlandı. Federal Savcılık, bu kişilerin özgür demokratik temel düzeni reddedip ülke yöneticilerini şiddet yoluyla devirmeyi planladıklarını öne sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Almantanin CETIN DOGAN, CEVIK BIR, EROL OZKASNAK, HUSEYIN KIVRUKOGLY VS LERI...TEK FARK 'BUNLAR MILLETIN PARASIYLA MILLETE ANET ETMEMIS, KENDI PARALARIYLA YAPMIS IHANETLERI DAHA HAFID

....... .

Gültekin

MİLLETİN SİLAHUNU MİLLETE DOĞRULTMAYAN BU İHTİLALCİLERİN CÜRÜMÜ BİZİMKİLER KADAR AĞIR OLMADIĞI HALDE YARGILAMA SONUCUNU BİR İNSAN OLARAK ALACAKLARI CEZAYI DA TAKİP EDİYORUZ, BİZİM KİNLER HEM İNSAN ÖLDÜRÜYORLAR, HEM DE KAMU MALINE VEYA ÖZELE ÇOK BÜYÜK ZARARLAR VERİLİP DE AF EDİLMELERİ HALK OLARAK BİZLERİ ÇOK ÜZÜYOR, BİR DE KADER MAHKUMLARI VAR ÜLKESİNE BUNLAR KADAR ZARAR VERMEDİKLERİ HALDE HALA CEZA EVİNDE YATANLARA DA BİR ANLAM VEREMİYORUZ, CUMHURBAŞKANIMIZ BUNLARI GÖREMİYOR MU? VEYA GÖSTERMİYORLAR MI?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23