• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya, yardım saldırısını kınayamadı

Yeniakit Publisher
2024-03-02 13:21:00 -
Almanya, yardım saldırısını kınayamadı

Dünyada birçok ülke İsrail’in katliamını kınarken, soykırımcı Almanya, siyonist vahşetini kınayamadı... Alman hükümeti, Gazze’deki İsrail’in yardım bekleyen Filistinli sivillere yönelik saldırıyı kınamaktan kaçındı.

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kathrin Deschauer, saldırıyı “çok trajik bir olay” olarak niteleyerek, “Acil ihtiyaç duydukları gıdaya ulaşmaya çalışan bu kadar çok sayıda sivilin ölümünün nasıl gerçekleştiğine ilişkin koşulların acilen açıklığa kavuşturulması gerektiği açıktır” dedi. Bu olayın aydınlatılmasına ilişkin beklentileri İsrail hükümetine aktardıklarını söyleyen Deschauer, “Özellikle böylesine dramatik bir durumda sivillerin korunması en önemli önceliktir” ifadesini kullandı. Deschauer, “Fransa bunu şiddetle kınadı, böyle bir katliamı kınamak sizin için neden zor?” şeklindeki soru üzerine, başka bir şey diyemeyeceğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Necmi

Yazik acaba alman halkına bunu ruslar yapsaydı tepkileri yine aynı olurmuydu onlar deyilmiydi yahudileri gaz odalarında vahşice öldüren katleden bu olay din inatla alakalı deyil insanlıkla alakalı zalimin yanında duranda yardım edende zalimdir kafirdir katildir...!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23