• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alman ekonomisi konjonktürel zayıflıkla karşı karşıya

Yeniakit Publisher
2023-09-28 09:49:00 -
Alman ekonomisi konjonktürel zayıflıkla karşı karşıya

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Alman ekonomisindeki konjonktürel zayıflığın yapısal bir sorun olarak algılanmaması gerektiğini söyledi.

Wirtschaftswoche'ye konuşan Almanya Başbakanı Olaf Scholz, ekonomideki yavaşlamadan ihracat pazarlarının zayıflamasını sorumlu tuttu ve "Bu döngüsel zayıflıktan temelde bir şeylerin yanlış olduğu sonucuna varmak ciddi bir hata olur" dedi.

Almanya'nın birkaç başka ülke gibi küreselleşmeden yararlandığını ve ülkenin ihracat yönelimini sorgulamaması gerektiğini belirten Schloz, "Almanya, büyük şirketler ile çok sayıda küçük ve orta ölçekli işletmenin benzersiz etkileşimiyle ekonomik olarak güçlü ve dünya pazarında lider konumdadır ve öyle kalacaktır" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Avrupa Ülkelerinin sömürge kıskacındaki ülkeler bir bir zincirleri kırmaya devam ettikçe mazlum ülkelerin kanları ile beslenen Vampir Emperyalist Avrupa Ülkeleri artık eskiden olduğu gibi rahat rahat kan ememeyince ekonomileri geri gitmek durumunda, zaten  bakmaktan çocuk bakmaya yanaşmayan aile düzenleri nedeniyle iyice yaşlı toplum haline gelmeleri nedeniyle dışardan gelen yabancı topluluklarının tasallatuna mahkum olacaklardır. Şimdilik teknolojik üstünlüklerinden dolayı ayakta durabilseler de bu durumda ilerleyen yıllarda ellerinden kayıp gidecektir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23