• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aliyev'den Başkan Erdoğan'a taziye mesajı

Yeniakit Publisher
2023-02-06 09:20:00 -
Aliyev'den Başkan Erdoğan'a taziye mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, depremde hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Aliyev mesajında, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve kardeş Türkiye'nin birçok yerinde hissedilen şiddetli deprem sonucu çok sayıda can kaybı ve yıkım haberi bizleri derinden üzdü.

Bu zor zamanda her türlü yardıma hazır olduğumuzu ifade ediyor, size, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kardeş Türkiye halkına şahsım ve Azerbaycan halkı adına taziyelerimi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyor, depremin etkilerinin bir an önce ortadan kalkmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nuh Yusuf Nuhhan

Gökbilimci Ali Kuşcu matematikci asronomicinin kitablarını bulup okutun Hoogerbeets'ten de kim. Atılacak deprem bombalarının istihbaratını alıp yine bildi demek bunca okumuş arasında falcılık gibi. 2 yıldır bu deprem bombasını kullanan ege de akdenizde yakalayamadınız. Dogalgaz ve petrol kaybetmek icin yapılan en pis saldırılar. Ama bu sefer iran patlattı bu bombayı hazmedemiyor Ehli sünnet devletin zenginligini iyi araştırın bulun akdeniz ve egeye dikkatttttttt karadenize dikkat
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23