• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alın size çağdaşlık! Yine alkol belası yine facia

Yeniakit Publisher
2024-05-25 17:11:00 -

CHP zihniyetinin laikliğin tabusu olarak gördüğü alkol, milletin başına bela açmaya devam ediyor. Bolu’da 22 yaşındaki alkollü kadın sürücü, ters yönden gelerek kaldırımda yürüyen kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kaza, saat 14.50 sıralarında Semarkant Mahallesi’nde Akıncı Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşhancılar Caddesi’ne ters yönden giren Esra Ç.(22) idaresindeki 14 AAJ 075 plakalı otomobil, Öney Sokağa girmek isterken kaldırma çıktı. Esra Ç. yönetimindeki otomobil, kaldırımda yürüyen V.G. isimli yayaya çarptı. Kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçan Esra Ç., 500 metre ileride Akıncı Sokakta otomobilin kontrolünü kaybederek, park halindeki aracın üzerine uçtu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine Öney Sokakta yerde yaralı olarak yatan V.G. için sağlık ekipleri, 500 metre ileride kaza yapan Esra Ç. İçin ise çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Yayaya çarpma anı kamerada

Polis ekiplerinin yaptığı kontrollerde 22 yaşındaki kadın sürücünün 2.49 promil alkollü olduğu tespit edildi. Esra Ç. ve yanında yolcu konumunda bulunan arkadaşı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Ters yönden gelen otomobilin, kaldırıma çıktığı ve yayaya çarptığı anlar ise güvenlik kamerasına yansındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunları

Bu Cumhuriyeti Ben kuramdım İnglizler Almanlar Yunanlılar Rumlar Bulgarlar Ermeniler Fıransızlar Yahudiler Amarikan  Birliklde kurdular Bu kâfir kefere firevun Teröristler müslüman Görünümlü şeytanlar olan Dinsiz imansız kitapsız CHPYİDE Elhamdülillah müslümanım Diyen Tüm muhhamet ümmetinin Osmanlı Torunlarının Türk Evlatların Başımıza Bela Ettiler 100 yıldır Hepsini Tez Vakitde ya kahar isminle kahru paramparça Et cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin Hepsine Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin Amin Amin Amin Amin

Yusuf

İçki bütün kötülüklerin anasıdır. Alkole her zaman destek veren CHP de bunlardan bitanesidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23