• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alın size bir ‘tuvalet terliği’ zihniyeti daha! Erdoğan karşıtı Gezi imamı utanmadan neler söyledi neler

Yeniakit Publisher
2024-02-17 11:45:00 - 2024-02-17 12:13:50

Reformist ilahiyatçı İhsan Eliaçık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Eliaçık, Cumhur İttifakı adaylarının karşısında en çok oy toplayacak kimse onun desteklenmesi gerektiğini, belediyecilik hususunda tecrübe, yetenek ve hizmet vaatlerinin hiçbir önemi olmadığını söyledi.

 yeniakit.com.tr 

Gezi Parkı eylemleri sırasında isyancılara verdiği destekle bilinen, namazın farz olmadığını, İslam’da kurban diye bir ibadetin olmadığını vs. savunan reformist sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık yine skandal açıklamalarla gündeme geldi.

Halk TV’den Şirin Payzın’a konuşan İhsan Eliaçık, 31 Mart yerel seçimleri hakkında tepki çeken ifadeler kullandı.

Muhaliflerin derdinin hizmet etmek olmadığını ve seçmenin de böyle bir beklentisi olmaması gerektiğini savunan Eliaçık, “Erdoğan'ı kim geriletecekse oylar onda toplanmalı” dedi.

Aynı zamanda Eliaçık, “Adayların daha becerikli olup olmadığı bile önemli değil.” diye konuştu.

Tek dertleri Erdoğan ve AK Parti’ye kaybettirmek olan muhaliflerin, belediye seçimlerinde hizmet şartı gözetilmemesi gerektiğini savunan Eliaçık, 2023 seçimlerindeki tuvalet terliği muhabbetini akıllara getirdi. Seçim sürecinde başını CHP’lilerin çektiği kesim, “Erdoğan’ın karşısına tuvalet terliği koysan seçilir, oy verilir” demeye başlamış ve kendi adaylarının kim olduğunun önemsiz olduğunu söylemişti.

Eliaçık’ın önümüzdeki yerel seçimlerdeki muhalefet adaylarını da tuvalet terliği seviyesine indirmesi dikkatlerden kaçmadı!..

Meral Akşener CHP'lilerin hedefinde! İhsan Eliaçık'tan HDP çıkışı" target="_blank">
Meral Akşener CHP'lilerin hedefinde! İhsan Eliaçık'tan HDP çıkışı
Meral Akşener CHP'lilerin hedefinde! İhsan Eliaçık'tan HDP çıkışı

Siyaset

Meral Akşener CHP'lilerin hedefinde! İhsan Eliaçık'tan HDP çıkışı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bunlar tam siyasi emperyalist trolü...SOZDE imam, hukukcu, akademisyen,VS VS MASKELERINIZLE SADECE KENDINIZI KANDIRIP TIPIS TIPIS WC TERLIGI ADAYA OY VERMEYE ITAAR DERSUNIZ

......utanmazlar

resat

gezideki artiz nasıl mesele ağaç değil diye itiraf ettiyse ,gezinin imamı da olayın hizmet olmadığını itiraf etmiş ,bu hakla batılın savaşıdır , batıl bunu ikrar ediyorda ,hakyolda olduğunu sananlar hala gaflet içinde ,sersem sersem dolaşıyor ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23