• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Koç görevden ayrılmıyor: Başkan adaylığı için kararı! İddia edildi... Yeni detaylar ortaya çıkıyor

Yeniakit Publisher
2024-05-10 00:33:00 - 2024-05-10 09:38:26
Ali Koç görevden ayrılmıyor: Başkan adaylığı için kararı! İddia edildi... Yeni detaylar ortaya çıkıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sürekli gündemi meşgul ediyor! Başkan adaylarından olması beklenen Sadettin Saran'ı da bu yolda zor duruma sokan Ali Koç'un böylesi kötü bir başkanlık dönemine rağmen tekrar aday olma iddiası kulislerde bomba etkisi yaptı...

Daha önce, haziran ayında yapılması planlanan seçimli genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kararını değiştirdiği iddia edildi.

Haber Global'ın haberine göre; son dönemde kulübün kötü gidişinden sorumlu tutulan ve eleştirilerin odağında olan Koç yeniden aday olmaya karar verdi.

21 Nisan'da Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyonluğu sonrasında açıklama yapan Ali Koç, yeniden aday olup olmayacağı sorusuna "Ne yapıp yapmayacağımı yakında açıklayacağım" yanıtını vermişti.

İş insanı Saadettin Saran da Ali Koç yeniden aday olması durumunda aday olmayacağını belirtip kararını açıklamasını istedimiş ve "Ali Koç'un aday olup olmama konusunda irade koymaması, hazırlıklarımızı zora soktu" demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

Fırıldak koç ülkeye nasıl ihanet ederim peşinde soysuz

Osmanlı Torunları

Yahudi ingiliz Alman Amarkan Fıransız Yunan Rum Bulgar İngiliz kanada PKK ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Fetönün Tetörsit Evladı münafık müslüman Postuna sokulmuş vatan Hayini vatansız soysuzdsn Ne Beklenirki pislik Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23