• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Koç daha önce böyle bir eleştiri görmedi! İçinde Cem Yılmaz da var

Yeniakit Publisher
2023-01-11 16:19:00 -
Ali Koç daha önce böyle bir eleştiri görmedi! İçinde Cem Yılmaz da var

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-0 kaybettiği maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Serdar Ali Çeliker, Cem Yılmaz'ı örnek göstererek sarı lacivertli taraftarlara ve Ali Koç'a çok ağır eleştirilerde bulundu.

Süper Lig'in 18.hafta maçında Ülker Stadı'nda ezeli rakibi Galatasaray'la karşı karşıya gelen ve mücadeleden 3-0'lık yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe'de moralleri bir hayli bozuk. Şampiyonluk için takıma takviye yapma yolunu seçen Ali Koç'un Samet Akaydın transferi dikkat çekerken, yorumcu Serdar Ali Çeliklerin derbinin ardından Sarı Lacivertli yönetim ve Cem Yılmaz hakkında sarf ettiği sözler camiada bomba etkisi yaptı.

İşe Serdar Ali Çeliker'in o yazısı:

Derbide Barış Alper Yılmaz gerçekten çok etkili olmuştur. Trabzonspor, Vodafone Park gibi deplasmanlarda bu oyuncu çok iş yapar. Ayrıca Barış Alper Yılmaz'ın milli takıma da çağrılması lazım.

Galatasaray maçında tribünlere dikkat ettiniz mi? Hep sosyete taraftar vardı. Sesi çıkmayan, bağırmayan, yerinde oturan taraftarlar. Cem Yılmaz da maçtaydı. Tam Ali Koç'un istediği taraftar profili işte bunlar.

1907 tribünleri gibi oldu Ülker Stadı. Parası olanlar gelsin tribünleri. Ülker Stadı'nın o ambiyansı, baskısı falan kalmadı. Ali Koç, Koç Holding'de çalışan taraftar profilini istiyordu öyle de yaptı. Nerede benim Margaritam diyecek tribün profili bunlar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Ali Koç'a maçtaki sloganların mutlak hesabı sorulacak " hükümet istifa" bu edepsizlikler mutlak not ediliyor diye düşünüyoruz, bu vatanı yolda bulmadık ki yoldan geçenlere teslim edelim. Kimse meydanları boş sanmasın, spora, kışlaya, diyanete siyaseti bulaştıranlardan derin hesap sorulsun.

Bay b

Ali Koç kulübü solcu, kemalist ve ateist lerin yoğun destek verdiği hatta sapkın lbgt ye bile destek verenlerin siyasi bir kulüp haline getirdi kulüp halkın her zumresini barındırdığı kulüp olmaktan çıktı devlete millete ve İslam'a savaş açanların barındırdığı bir spor kulübü değil siyasi bir kulüp haline getirdi bunlara meydan okuyan hiç bir zümre başarılı olamaz o yüzden bence bu senede şampiyonluk çok zor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23