• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Koç da beton işine girdi! Şampiyon yapamadı heykel yapıyor

Yeniakit Publisher
2023-09-09 16:40:00 - 2023-09-09 17:21:27
Ali Koç da beton işine girdi! Şampiyon yapamadı heykel yapıyor

Fenerbahçe'yi şampiyonluğa kavuşturamayan Başkan Ali Koç, Eda Erdem'in heykelinin Yoğurtçu Parkı'na Can Bartu ve Alex de Souza'nın yanına dikileceğini açıkladı.

Fenerbahçe'de bugün Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurul Toplantısı'nda birçok önemli değişiklik kongre üyelerinin onayına sunuldu.

Sarı-lacivertlileri bir türlü şampiyonluğa kavuşturamayan Ali Koç, CHP'liler gibi beton işine girdi. Koç, voleybol takımının kaptanı Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini duyurdu.

Eda Erdem'in henüz haberinin olmadığını söyleyen Koç şöyle konuştu:

Kendisi de bilmiyor. Şu an öğrenmiş oldu. Uçakta mı değil mi bilmiyorum ama gani gani hak etti. Fenerbahçe bir spor kulübüdür, futbol kulübü değildir.

Heykeli Yoğurtçu Parkı'na dikilecek

Erdem'in heykeli Yoğurtçu Parkı'nda bulunan Can Bartu ve Alex de Souza heykellerinin yanında yer alacak.

Erdem'den teşekkür mesajı

Yaşanan gelişmenin üzerine Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Eda Erdem, şu ifadeleri kullandı;

İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe'deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını.

Başkanımız Sayın Ali Koç'un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim.

Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için Büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum.

Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler.

Saygı ve sevgilerimle.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekli

Koc ailesi turkiyeyi sömüren aile erbakan hocayı turk metal sendikasini kullanarak eylem yaptiran hukumeti dusuren gezi parkinda sponsor olan aselsan da muhendislerin olumunde parmaği olan toryum ile prafosorlerin olumunde rol oynayan bu aileyi 22 yil boyunca mayalya takan hukumete en sonunda bu aile bitirecek yazin kenara

Yaşlı Kartal

Hiç gerek yok put yapmaya. Voleybola 24 Aralık 2000’de Beşiktaş altyapısında başladı. Milli voleybolcu, dört sezon oynadığı ve son iki sezonunda da kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’tan 2008 yılında ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer oldu. Doğuştan değil sonradan oldu bilesiniz istedim renkli gelinler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23