• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte somut örnekler! CHP’de ‘çoklu kişilik bozukluğu’

Yeniakit Publisher
2023-09-20 11:56:00 - 2023-09-20 18:20:19
İşte somut örnekler! CHP’de ‘çoklu kişilik bozukluğu’

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Prof. Dr. Salih Zoroğlu'nun "çoklu kişilik bozukluğu" bahanesi ile çocukların anne-babalarına iftira atmaları telkinlerini yorumladı.. Çocuklardaki hayalisini boşverip, "CHP’deki ‘Çoklu kişilik bozukluğu’"na eğilmenin önemine işaret etti.

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu bugünkü yazısında, Prof. Dr. Salih Zoroğlu'nun "çoklu kişilik bozukluğu" bahanesi ile çocukların anne-babalarına iftira atmaları telkinlerini yorumladı.. Çocuklardaki hayalisini boşverip, "CHP’deki ‘Çoklu kişilik bozukluğu’"na yönelmenin daha önemli olduğunu belirten Karahasanoğlu'nun dikkat çeken ifadeler kullandığı bugünkü yazısı şu şekilde:

"Hafta başı birçok medya organında yayınlanan haberler sayesinde, çocuklara verdiği aşırı dozdaki ilaçlarla, onlara hayaller kurduran bir profesörle tanıştık..

Profesör, çocuklara telkinlerde bulunarak, anne-babalarına karşı “Cinsel istismarda” bulunma suçu isnat ettirmeye çalışıyordu..

Ardından da, mallarına el koymak için, planlar yapıyordu.."

Karahasanoğlu yazısında, Tıp ilmini, şahsi menfaatleri için kullanan Salih Zoroğlu isimli profesörün uzmanlık alanı olarak belirttiği “çoklu kişilik bozukluğu”nun, aslında siyasi partilerde ve siyasi kimliklerde çok daha fazla karşımıza çıktığını hatırlattı.

"Profesörün çocuklara yönelik olarak koyduğu teşhislerdeki “çoklu kişilik bozukluğu”nun doğru olup olmadığı, önümüzdeki süreçte, yargının da çalışması ile ortaya çıkarılacak..

Biz bu vesile ile Profesör Salih Zoroğlu’nun, “Çoklu kişilik bozukluğu” teşhisinin, aslında tam da CHP’de kendisini bulduğunu hatırlatıp, somut örneklerine geçelim.." diyen Karahasanoğlu, yazısına şöyle devam etti:

"Psikiyatr Salih Zoroğlu, derslerinde bir uyumsuzluk sebebi ile 15 yaşında, 16 yaşındaki kızlara, anestezide kullanılan ilaçları vererek, onlara 'Annen sana istismarda bulundu. Baban sana cinsel istismarda bulundu' telkinleri yapacağına.

Sonrasında da, 'Bakın bakın, itiraf etti.. İşte bu çocukta, cinsel istismar sebebi ile ‘Çoklu kişilik bozukluğu’ oluşmuş' teşhisi koyacağına..

Prof. Zoroğlu, gerçekten tıbbi bir çalışma yapmak istiyorsa.."

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!..

{relation id:1788877 slug:'delege-isimlerine-dikkat-chpde-saltanat-donemi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

ABD senaryosu Feto uygulaması bu olaylara, Muhalefet, solcular Kamalistler, Laikler, Ateler basın organlarıyla balıklama atlıyor. ABD nin bir güzel oyuncağı oluyorlar.Kendilerinin yaptıkları zinalar, kararttığı hayatlar çağdaşlık ilericilik oluyor. Deniz baykal uçkurdan gitti Ergun Göknel CHP İski GN Müd uçkurdan gitti bilmediğimiz neler neler...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23