• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Babacan’dan kaos simsarlığı

Yeniakit Publisher
2023-05-10 10:26:00 -
Ali Babacan’dan kaos simsarlığı

DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ali Babacan, zilletin meydanlarda insan toplayamaması yüzünden ülkeyi karıştırmak için başvurmaya başladığı kaos simsarlığına katıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ali Babacan, FOX TV’de İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat’e konuk oldu. Eşi Zeynep Babacan’ın da katıldığı programda Babacan, siyasetin gündemini değerlendirdi. Babacan, “Bir cumhurbaşkanının ve o ülkenin iç işleri bakanının görevi, şiddetin gerekçesini anlatmak değil, şiddete engel olmaktır” dedi. Cumhur İttifakı ortaklarına da yüklenen Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istismar siyaseti yaptığı iftirasını atarak, “Sayın Bahçeli’nin bugüne kadar bu ülkeye ne faydası oldu?” diye sordu.

‘Cumhurbaşkanı şiddeti mazur gören bir tutum ortaya koyduğunda güvenlikten bahsedemezsiniz’

İmamoğlu’nun Erzurum’daki provokasyonuna da değinen Babacan, “Bir ülkenin cumhurbaşkanı kendisi gibi düşünenler şiddet uyguladığında daha mazur gören bir tutum ortaya koyduğunda o ülkede güvenlikten bahsedemezsiniz. Açık söylüyorum; Erzurum’dan sonra başka bir yerde başka olay yaşanırsa, insanların canı yanarsa, insanların canına-malına zarar gelirse sorumlusu Sayın Erdoğan ve İçişleri Bakanı’dır.” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Atila Çelik

Sen Türk Ordusuna alçakça iftira atan Fincancıyı hapisten çıktığında ilk geçmiş olsun diye tebrik etmedinmi Ali Babacan. İhaları sihaları dokunmayı saymıyorum. Sadece bu bile senin ne mal olduğunu anlamaya yeter

Ziya

Oddi birincisi olduyunu soyle yen baban sana hatırlatayım sayın devlet bahçeli yaptığı işi terörün anasını yok etti bu yeter sana diğerlerine gerek yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23