• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Babacan Buğra Kavuncu'ya saldırıdan iktidarı sorumlu tuttu!

Yeniakit Publisher
2021-08-20 22:06:00 - 2021-08-21 00:44:36
Ali Babacan Buğra Kavuncu'ya saldırıdan iktidarı sorumlu tuttu!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırı üzerinden AK Parti iktidarını hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İP İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik yumruklu saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Babacan yaşanan gelişmeyi twitter hesabından değerlendirdi. "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya karşı gerçekleştirilen saldırıyı esefle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diyen Babacan, saldırı üzerinden AK Parti iktidarını hedef aldı: "İktidar ortaklarına çağrımız, siyasal şiddet ortamını besleyen söylem ve üslubu derhal terk etmeleridir."

Ne olmuştu

İP İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV’de katıldığı programda İpek Özbey’e konuk olmuştu. Kavuncu, program sonrasında televizyon binasından çıkarken bir kişi yanına yaklaşarak, Kavuncu'ya yumruk attı. Kavuncu yumruğun etkisi ile yere düşerken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nazim Arat

Geçmişi, ailesi, hatta sülalesi hain dolu biri, bu yetmiyor partisi sürekli pkk veya feto destekciligi ile suçlanıyor, ayrılan kurucu üyeler, parti üst yönetimi tarafından. Şiddeti tabiki onaylamak mümkün değil, lakin ülkene de bu kadar düşman olmamak.lazim

M.Nuna

Sana kim kurdurdu o partiyim olm. Önce ona cevap ver.. Bir seçimlik siyasi ömrünü tepe tepe kullan. Alacağın oy % 1'i geçerse sevinirsin. Ama sevinemeyecesin...!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23