• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Algıcılar AK Partili Canikli’yi çileden çıkardı

Yeniakit Publisher
2023-02-07 14:23:00 -
Algıcılar AK Partili Canikli’yi çileden çıkardı

Sosyal medya üzerinde cirit atan algı operasyoncuları, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları karalamak ve değersizleştirmek için yapmadıklarını bırakmıyorlar. Son olarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin, deprem bölgesinde bulunan bir iş makinesinin ihtiyaç bulunan başka bir bölgeye nakline ilişkin önerisi algıcıların hedefi haline geldi.

Sosyal medya üzerinde cirit atan algı operasyonu çocukları; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'yi hedef gösterdi. 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Nurettin Canikli, “Bir takım medyada, özellikle de sosyal medyada dün afet bölgesindeki çalışmalarımız esnasındaki bir görüntü üzerine kurgulanarak ve acımasızca çarpıtılarak vatandaşlarımızla ilgilenilmediğini ima eden mesnetsiz iddialar yar almıştır. 7 Şubat 2023 günü, arama kurtarma çalışmalarına destek amacıyla yaptığımız ziyaretler çerçevesinde saat 02.27 civarında, çarpıtılan görüntünün paylaşıldığı alanda vatandaşlarımızın vinç talebini karşılamak ve bölgenin takviye destek ihtiyaçlarına yönelik koordinatör sorumlusu Sayın İsmail Çataklı’ya whatsapp mesajı göndermeye çalışıyordum. Öncesinde vatandaşlarımızın talebini dinledim ve sonra talebi koordinasyon merkezine aktarmaya çalıştığım andaki görüntüler çarpıtılarak kurgulanmış, öncesi ve sonrası yansıtılmamıştır. Bu alandan hemen sonra ziyaret ettiğimiz arama kurtarma çalışması yapılan başka bir alanda 2 adet vinç olduğunu görünce saat 03.54’te Sayın İsmail Çataklı’ya mesaj gönderdim nitekim bir sonraki noktadaki vinçlerden bir tanesi vatandaşlarımızın talep ettiği alana kaydırılmış ve vatandaşımızın talebi yerine getirilmiştir. Haberlere konu olan twit serisinde de sorunun çözüldüğüne dair mesajlar yer almaktadır. Yardım sürecini o an ivedi şekilde çözmek için vatandaşlarımızın yaralarını sarmak asli görevimizdir. Birbirimize daha çok kenetlenmemiz gereken bu günlerde acımasızca olayın gerçeği araştırılmadan tarafıma sorulmadan sosyal medya dedikodusu üzerinden habercilik yapmak toplumumuzu daha da incitecek mesajlar vermek gazetecilik değildir. Sözlerin tükendiği bu acılı günlerimizde herke sağduyulu bir şekilde millet olma bilinci ile asli görevlerini en doğru biçimde yapmasına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman Sırrı Dinçer

Provokatör alçaklarda şeytanlık bitmez. Alçaklarda utanma arlanma yok.Allah CC devletimize zeval vermesin aslanlar gibi görevini yapıyor.

TC Bursa

Ekipler yetersiz bunu kabul etmek lazım. Büyük bir alanda yıkım var. Devlet imkanları bir yere kadar. Ama devlet enkaz kaldırma ile ovunmez, enkazın oluşmaması için tedbir almak, kanunlar yapmak, işin kontrolü devletin görevidir. Yıllardır bu bölgede, İstanbul'da deprem olacak diye uyaran bilim insanlarını kimse sallamadı,tedbir almadı, kentsel dönüşüm,rantsal dönüşüm oldu. Sonuç acı, gözyaşı, yok olan hayatlar. Bunu kader olarak görecekler ama böyle bir kader anlayışı yok maalesef. Cenabı hak şunu buyuruyor,sen tedbirini al, elinden geleni yap, geri kalanı için Allah'a dua et. Bizde tedbir yok, ihmal,rüşvet,adam kayırma had safhada. Afet olduktan sonra kader, fıtratında var deyip işin içinden sıyrıl. Bu kader Japonya'da niye farklı, bir nusubet,bin nasihatten iyidir derler ama biz hiçbir nusubetten ders almıyoruz, bir ay,iki ay konuşuyoruz, ondan sonra kaldığımız yerden vurdum duymazliga devam ediyoruz. Kendimize çeki düzen vermez isek başımız dertten kurtulamaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23