• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Âlem sanatçı görsün! Devlet düşmanı şarkıcılar çılgına dönecek! Helal olsun sana Şükriye Tutkun

Yeniakit Publisher
2023-06-25 14:12:00 - 2023-06-25 15:30:34
Âlem sanatçı görsün! Devlet düşmanı şarkıcılar çılgına dönecek! Helal olsun sana Şükriye Tutkun

Ödül törenlerini devlete hakaret etmek için vesile haline getiren sözde sanatçılara Şükriye Tutkun’dan tokat gibi bir cevap geldi.

Ödül törenlerini devlete hakaret etmek için vesile haline getiren sözde sanatçılara Şükriye Tutkun’dan tokat gibi bir cevap geldi. Tutkun’un, "Devlet benim babamdır. Ben yandaşım, evet, hiçbir partinin değil, devletimin yanındayım” sözlerini köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, “Böyle karakterli ünlüler de var” başlıklı yazısında özetle şunları kaydetti:

“Malum, kerameti kendinden menkul bazı sözde sanatçılar, ödül törenlerini devlete hakaret etmek için vesile haline getirdiler. Söyledikleri her cümle, toplumun büyük kesiminde infial yaratıyor. Sonra da çıkıp özür dilemeye kalkıyorlar. Sanki yolda yürürken yanlışlıkla ayağımıza basmışlar gibi. Kimi de toplumun dengesini bozmayı, ahlaki erozyon yaratmayı amaç edinen eşcinsel derneklerine açıktan destek verip, reklamlarını yapıyorlar.
Şükür ki bu ülkede "gerçek" sanatçılar da var. Tıpkı Şükriye Tutkun gibi. Bakın Tutkun, geçenlerde sahnede o fırsatçıların yüzüne şamar gibi inen hangi cümleleri kurdu:
"Devlet benim babamdır. Ben yandaşım, evet, hiçbir partinin değil, devletimin yanındayım. 14 yıl yetiştirme yurdunda kaldım. Cumhurbaşkanlığı forsu önünde konser vermek benim vazifem. Beni koruyan, annemin, babamın yapmadığını yapan devletime minnettarım." Eğer o duyguyu henüz yitirmedilerse, "bazılarının" utanmasına vesile olur inşallah…”

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şafak

Aferin tebrikler

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

İŞTE GERÇEK TÜRK BUNA DERLER,, YEDİĞİM EKMEK, VE ALDIĞI HAVA VE İ.TİĞİN SU SANA HELAL OLSUN ,,, DEVLETİNİ MİLLETİNİ SATANLARA ZIKKIM OLSUN,,, SANATÇI BALDIR BAÇK GÖSTERMEK,,HELE HELE YAPANCILARA TASMASI VE ŞİRİN GÖRÜNMEK BİR VATAN HAİNLİĞİDİR,,FAZLA DEĞİL YARIN BUNLAR KENDİ YANDAŞLARI BİLE SAHİP ÇIKAMADIKLARINI GÖRDÜK,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23